Medlemsfordeler

Glømmi Sport

20% rabatt til Skiforeningens medlemmer.

Skiforeningens medlemmer får 20% rabatt på så å si hele varesortimentet hos Glømmi Sport. På sykler, el-artikler, optikk, og varemerkene Amundsen Sports, Peak Performance og Norrøna gjelder egne priser. Glømmi Sport holder til i Nittedal, hvor du vil få god hjelp av fageksperter.

Som medlem av Skiforeningen trenger du bare å vise frem medlemskortet ditt før du betaler, og rabatten slås inn i kassen. Er du ikke medlem fra før kan du melde deg inn direkte i butikken via Vipps.

Du kan lese mer om samarbeidet med Glømmi Sport her.

Familiebedriften Glømmi Sport AS ble etablert i 1950 som sport- og fritidsbutikk. Det er en fullsortiments sportsbutikk med fokus på kvalitet og et spennende produktutvalg. Hos Glømmi finner du 2 etasjer fulle med sportsutstyr, klær og annet tilbehør. De har lang erfaring i bransjen og ønsker å gi deg personlig service og en trygg handel.