Medlemsfordeler

Bull Ski og Kajakk

20% rabatt til Skiforeningens medlemmer.
Jente som løper med Hoka sko

20% rabatt hos Bull Ski og Kajakk

Skiforeningens medlemmer får 20% rabatt på så å si hele varesortimentet hos Bull Ski og Kajakk. På sykler, el-artikler og kajakk gjelder egne priser, og rabatten gjelder ikke allerede nedsatte varer. Bull Ski og Kajakk har butikker på Røa, Sandvika og Majorstua, hvor du vil få god hjelp av fageksperter. 

Som medlem av Skiforeningen trenger du bare å vise frem medlemskortet ditt før du betaler, og rabatten slås inn i kassen. Er du ikke medlem fra før kan du melde deg inn i Skiforeningen direkte i butikkene til Bull Ski og Kajakk via Vipps. 

Skiforeningens medlemmer kan i tillegg handle varer via Skiforeningens landingsside hos Bull Ski og Kajakk. Her ligger rabattene allerede inne.

Link til nettbutikken finner du her.

Om Bull Ski og Kajakk

Bull Ski og Kajakk har en enkel forretningsstrategi. I deres butikker skal du kun finne produkter de kan anbefale fordi de har testet det selv. Få varegrupper, ski, kajakk, sykkel og løp, og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. De har et enormt utvalg (på de få varegruppene), og du finner et enormt vareutvalg uansett aktivitetsnivå. 

Samarbeidspartnere