Medlemsfordeler

Klubbhus for medlemmer

Klubbhuset er åpent og gratis for alle medlemmer i Skiforeningen.

Legg skiøkta til Holmenkollen nasjonalanlegg og avslutt med en vaffel og kaffe i klubbhuset. Skiforeningens klubbhus i Holmenkollen er åpent og gratis for alle medlemmer i Skiforeningen. Vis ditt medlemskort ved ankomst.

Klubbhuset holder åpent torsdager i vinter fra kl. 12:00 - 18:00. Du vil her få muligheten til å benytte garderobe og nyte en vaffel, kaffe eller toddy etter trening.

Bli med i Facebook-gruppen for Skiforeningens klubbhus.

Facebook gruppe

Finn veien: Holmenkollveien 140, 0789 Oslo. Det store brune bygget bak skiskytterblinkene. Se etter to store beachflagg med Skiforeningens logo. Skiforeningens klubbhus er plassert kun 50 meter fra skiløypene.

Det er godt med gratis parkeringsplasser innerst på Hopplassen. Kjør under hoppet, parker på den store parkeringsplassen etter tunellen. Gå deretter ned trappen til klubbhuset.

Klubbhuset er åpent følgende torsdager i vinter:

Torsdag 16. januar: 12:00 - 18:00
Torsdag 23. januar: 12:00 - 18:00
Torsdag 30. januar: 12:00 - 18:00
Torsdag  6. februar: 12:00 - 18:00

Vi kommer tilbake med informasjon om når klubbhuset vil holde åpent i vår/sommer.

Om du har spørsmål eller ønsker å leie klubbhuset, ta kontakt på: post@skiforeningen.no

Ønsker du løypekart over området?

Last ned løypekart