Opplev Markamagi

Spørsmål & Svar

Her vil du finne svar på mange av de mest stilte spørsmålene om medlemskap

Medlemservice hjelper deg

Har du spørsmål eller endringer vedrørende ditt medlemskap kan dette rettes til vår medlemsservice.

Andre henvendelser
Generelle henvendelser om organisasjonen, kurs, aktiviteter og andre tilbud fra Skiforeningen kan rettes til administrasjonen:

Ofte stilte spørsmål om medlemskap

1. Hvor finner jeg medlemsnummeret mitt?
Medlemsnummeret finner du på medlemskortet ditt. Om du mottar nyhetsbrev fra Skiforeningen, vil du finne medlemsnummeret ditt her også. Du kan eventuelt sende en mail til post@skiforeningen.no så hjelper vi deg gjerne.

2. Når lønner det seg å tegne familiemedlemskap?
Om dere er to voksne og et ubestemt antall barn under 26 år i samme husstand, lønner det seg å tegne familiemedlemskap. Kjøp familiemedlemskap her

3. Jeg vil gjerne gi bort medlemskap i gave, har dere gavemedlemskap som går over flere år?
Du kan gi bort et livsvarig medlemskap som gave og prisen på medlemskapet tilsvarer 20 ganger gjeldende årskontingent. Les mer om livsvarig medlemskap her

Du kan også betale kontigenten for et eller flere år for den du ønsker å gi medlemskapet til. Ønsker du å gi bort et medlemskap for et år kan du gjøre det direkte her og mottageren vil motta medlemskortet så snart vi har fått innbetalingen din.

Ønsker du å gi bort for en lengre periode eller kanskje et livsvarig medlemskap og skal overrekke dette ved en spesiell anledning kan du sende en mail til medlem@skiforeningen.no så hjelper vi deg.

3. Jeg har endret adresse. Hvordan får jeg rettet opp i det i min medlemsinformasjon?
Du kan melde adresseforandring i medlemsappen eller på e-post til medlem@skiforeningen.no

4. Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap?
Det kan du gjøre ved å sende en e-post til medlem@skiforeningen.no.

5. Hva er fordelene mine som medlem?
Fullstendig oversikt over våre medlemsfordeler finner du ved å klikke her

6. Hvordan brukes medlemskontingenten?
Medlemskontingenten sikrer Skiforeningens tilrettelegging i Marka fra preparering, skilting og merking av skiløyper til skilting av sykkelveier og etablering av trillestier. Vi er en medlemsorganisasjon med 73 000 medlemmer, noe som bekrefter og styrker Skiforeningens posisjon som en av de viktigste aktørene innen friluftsliv og idrett. Takk til alle medlemmer for støtten som gjør Marka-arbeidet mulig!