Opplev markamagi

10 grunner til å bli medlem

1. Løyper
Vi preparerer 2200 kilometer med skispor i Oslomarka og 18 tilstøtende kommuner på Østlandet. Dette tilsvarer strekningen Oslo - Roma! I tillegg tilrettelgger foreningen for sykling i Marka gjennom merking av sykkeltraseer og trillestier.

2. Føremelding
Nypreppa løyper og blåswix? For komplett oversikt over føremelding og preppestatus for alle områdene Skiforeningen lager løyper i verdensklasse se her.

3. Markastuer
Skiforeningen har fire store markastuer og flere mindre stuer/serveringssteder, som alle er fine turdestinasjoner. Kikut, Løvlia, Vangen tilbyr overnatting og som medlem får du rabatt. Les mer om markastuene her.

4. Merking og skilting av løyper/ruter
Skiforeningen viser vei med 3800 markaskilt sommer og vinter. Turplanleggeren finner du her.

5. Rabatt hos våre samarbeidspartnere
Medlemmer av Skiforeningen har medlemsfordeler på interne aktiviteter og kurs i tillegg til rabatt hos våre samarbeidspartnere som bl.a Gresvig/Intersport. Les mer om dine fordeler her.

6. Gratis inngang på Skimuseet
Skimuseet er verdens eldste spesialmuseum for ski. Foruten gamle og nye skityper har Skimuseet skiutstyr fra polarekspedisjonene til Nansen og Amundsen.

Blånissene og tåkefolket har også flyttet inn på Skimuseet, i selveste Blåkollen. Blåkollen er Skimuseets nyeste utstilling og er et eventyrland og en aktivitetsutstilling for barn. Blåfjell og blånissene er kjent fra bøkene og julekalendrene Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen.

7. Kjøp av medlemsprodukter
Marka-anorakken, en av våre mest populære produkter, i vindtett stoff uten hette og med Skiforeningens merke på brystlommen ble lansert i 1972. Da var det et arbeidsantrekk for Skiforeningens skiinstruktører, løypetjeneste og ansatte. I nettbutikken får du anorakken til både voksne og barn, samt turutstyr, bøker og gaveartikler til rabaterte medlemspriser. Se mer i nettbutikken her

8. Kurs og aktiviteter
Sommer som vinter er det liv å røre i Skiforeningen. Holmenkollmarsjen, Barnas skiskole og Barnas Holmenkolldag er bare et knippe utvalg av aktiviteter. I tillegg har vi langrenns-, rulleski-, og sykkelkurs. Her tilbyr vi medlemspris. Se mer av våre aktiviteter i aktivitetskalenderen her

9. Marka
Medlemsbladet Marka, nå i nytt design, nytt format og ny redaksjonell profil, er tidligere kjent som Snø&Ski og godt kjent blant våre medlemmer. Her kan du hente inspirasjon, turtips og holde deg oppdatert på hva som rører seg i Skiforeningen. 

10. Snøproduksjon
Skiforeningen er involvert i totalt syv snøproduksjonsanlegg. Så snart det er kaldt nok utvides skisesongen ved produksjon av kunstnø. Til glede for deltagere på Barnas skiskole, skiklubber og skientusiaster!

Det snør ikke spor

Som medlem i Skiforeningen bidrar du til at løypebasene kan lage 2200 kilometer med løyper i verdensklasse og sette opp over 3800 skilt som viser vei. For å kunne fortsette å legge til rette for opplevelser i Marka sommer og vinter, trenger vi deg som medlem. Takk for at du bidrar. 

Samarbeidspartnere