Gi et medlemskap i gave

Hva gir man til en som har alt? Hva med Markaopplevelser.

Hva gir man til en som har alt til en dåp eller konfirmant kan man gjerne fundere på. Skiforeningen foreslår at du gir bort et medlemskap, en gave som fortsetter å gi gjennom hele året gjennom gode Markaopplevelser for mottageren.

Du kan gi bort medlemskap i alle våre kategorier og for et eller 5 år av gangen. Du kan selvsagt også gi livsvarig medlemskap i gave, dette er en særdeles populær dåpsgave har vi erfart. Ønsker du å gi for lengre eller kortere perioder er det bare å kontakte oss så skreddersyr vi dette. Kontingenten du da betaler er årskontingent ganger antall år.

Les mer: Alt om våre medlemskap.

Fyll i skjemaet nedenfor eller send oss en epost på medlem@skiforeningen.no så hjelper vi deg med å gi gaven.

Som giver vil du få alt sendt hjem til deg med faktura og medlemskort slik at du da kan overrekke gaven ved ønsket anledning, eller du kan hente medlemskapet her i Skiforeningens Hus.

Tusen takk for at du vurderer å gi et medlemskap og støtte vårt arbeid!

Mvh Skiforeningen

Mottager gavemedlemskap