En tur i Marka gjør underverker for kropp og sjel. Som medlem i Skiforeningen bidrar du til over 2200 kilometer med løyper i verdensklasse.

Du bidrar til at sykkelstier tilrettelegges, at Markastuene holder åpent og at mer enn 3000 løypeskilt og 800 sykkelskilt kan vise vei. Vil du bidra til flere gode Markaopplevelser?

Bli medlem

Takket være våre medlemmer kan vi legge tilrette for gode opplevelser i Marka, året rundt!

Bli medlem du også

Meld deg inn nå og du er medlem helt til 31.08.2021.

Meld deg inn nå, og du er medlem helt til september 2021

Som medlem bidrar du til at Skiforeningen kan tilby gode skispor og rike friluftsmuligheter i Marka - Norges mest populære turområde.

Bidraget fra våre medlemmer er viktigere enn noen gang. Nå gir vi deg muligheten til å melde deg inn for 2020 og få neste sesong med på kjøpet. Du blir da medlem til september 2021.

Ditt medlemskap sikrer skiglede og fantastiske opplevelser i Marka nå og i fremtiden. Vi håper du vil være med å bidra til at Skiforeningen kan levere skispor i verdensklasse, gjennomføre Barnas skiskole, holde markastuene åpne og levere daglig føremelding.