Bli medlem i Skiforeningen!

Medlemskontingenten går direkte til Skiforeningens viktige arbeid i Marka. Meld deg inn i dag og du er medlem frem til 31.08.2022

10 GODE GRUNNER TIL Å BLI MEDLEM

1. Løyper

Medlemskontingenten går direkte til vårt arbeid i marka. Vi preparerer 2200 kilometer med skispor i Oslomarka og 18 tilstøtende kommuner på Østlandet. Dette tilsvarer strekningen Oslo - Roma! I tillegg tilrettelegger foreningen for sykling i Marka gjennom merking av sykkeltraseer og trillestier.

2. Føremelding

Nypreppa løyper og Rode multigrade? Skiforeningen lager løyper i verdensklasse. Se komplett oversikt over føremelding og preppestatus for alle områdene her.

3. Markastuer

Skiforeningen har fire store markastuer og flere mindre stuer/serveringssteder, som alle er fine turdestinasjoner. Kikut, Løvlia og Vangen tilbyr overnatting og som medlem får du rabatt. Les mer om markastuene her.

4. Merking og skilting av løyper/ruter

Skiforeningen viser vei med 3800 markaskilt sommer og vinter. Turplanleggeren finner du her.

5. Rabatt hos våre samarbeidspartnere

Medlemmer av Skiforeningen har medlemsfordeler på interne aktiviteter og kurs i tillegg til rabatt hos våre samarbeidspartnere. Les mer om dine fordeler her.

Markabutikken.no er Skiforeningens nye nettbutikk. Som medlem får du meget gode priser på kjente merkevarer som Brusletto, Ledlenser, KV+, Alpina, Rode, Stanley, Giro og Camelback. Her finner du også Skiforeningens produkter. Se mer på www.markabutikken.no.

Hos Bull Ski og Kajakk får Skiforeningens medlemmer 20%* ved fremvisning av medlemskort. Les mer her

Hos Glømmi Sport får Skiforeningens medlemmer 20%* ved fremvisning av medlemskort. Les mer her. 

6. Gratis inngang på Skimuseet

Skimuseet er verdens eldste spesialmuseum for ski. Foruten gamle og nye skityper har Skimuseet skiutstyr fra polarekspedisjonene til Nansen og Amundsen.

Blånissene og tåkefolket har også flyttet inn på Skimuseet, i selveste Blåkollen. Blåkollen er Skimuseets nyeste utstilling som er et eventyrland og en aktivitetsutstilling for barn. Blåfjell og blånissene er kjent fra bøkene og julekalendrene Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen.

Åpningstider finner du her

7. Kjøp av medlemsprodukter

Marka-anorakken, en av våre mest populære produkter, i vindtett stoff uten hette og med Skiforeningens merke på brystlommen ble lansert i 1972. Da var det et arbeidsantrekk for Skiforeningens skiinstruktører, løypetjeneste og ansatte. I vår nye nettbutikk får du anorakken til både voksne og barn, samt turutstyr, bøker og gaveartikler til rabaterte medlemspriser. Se mer på www.markabutikken.no.

8. Kurs og aktiviteter

Sommer som vinter er det liv å røre i Skiforeningen. Holmenkollmarsjen, Barnas skiskole og Barnas Holmenkolldag er bare et knippe utvalg av aktiviteter. I tillegg har vi langrenns-, rulleski-, og sykkelkurs. Her tilbyr vi medlemspris. Se mer av våre aktiviteter i aktivitetskalenderen her

9. Marka.

Medlemsbladet Marka, nå i nytt design, nytt format og ny redaksjonell profil, er tidligere kjent som Snø&Ski og godt kjent blant våre medlemmer. Her kan du hente inspirasjon, turtips og holde deg oppdatert på hva som rører seg i Skiforeningen. 

10. Snøproduksjon

Skiforeningen er involvert i totalt syv snøproduksjonsanlegg. Så snart det er kaldt nok utvides skisesongen ved produksjon av kunstnø. Til glede for deltagere på Barnas skiskole, skiklubber og skientusiaster!

Samarbeidspartnere