Løypenytt 2014/2015

Rydding, planering, merking, skilting, nye traseer. Hva er gjort av utbedringer før årets skisesong? Her får du oversikten!

Det gjøres en betydelig innsats for at du skal kunne nyte skituren i fine skiløyper. En ting er prepareringen i løpet av skisesongen. Men svært mye skjer før snøen og løypemaskinen kommer. Vi har samlet informasjon fra de som er med i samarbeidet om Skiforeningens føremelding. I parentes oppgis kilden for informasjonen.

I denne artikkelen finner du lenker til de fleste traseene som omtales. Vil du skaffe deg det store overblikket over løypenettet, kan du ta fram Skiforeningens løypekart med oppdatert preppestatus, som viser mesteparten av løypenettet fra Moss og Hurum i sør til Eidsvoll og Dokka i nord - til sammen rundt 4800 kilometer med løyper. Du kan også gå til føremeldingen, og klikke deg inn til de ulike områdene. Der finner du informasjon om føreforholdene, løypeoversikt med preppestatus og lenke til kart for det aktuelle området. Føremeldingen lages av Skiforeningen i samarbeid med over 60 kommuner, idrettslag og løypelag.

Hurummarka

Kjekstadmarka

Vestmarka

Bærumsmarka