Hold dere klare!

De fleste har kanskje sett det, men yr.no melder om snø i høyden nesten hver dag i neste uke!

Og det varselet er det ingen grunn til ikke å ta alvorlig. Hvis det slår til betyr det et første ordentlig skiføre på nesten akkurat samme tid som i fjor. Da regner vi ikke med slaps-snøfallet som kom for et par uker siden.

Vi kan garantere at så sant det er mulig vil Skiforeningens løypemannskaper forsøke å lage løyper. Et hett forhåndstips vil være området rundt Ringkollen, eller eventuelt veien fra Jonsetangen mot Vambu og Ugla.

Et annet tips er Lygna-området. Her er alt snøproduksjon i gang på Lygna skistadion.

Når snøfallet forhåpentligvis starter vil Skiforeningen umiddelbart starte opp føremeldingen på nett igjen, så det blir lett å holde seg informert. Det kan være verdt å minne om at denne føremeldingen dekker alle marker rundt Oslo samt Hadelandsåsene og videre helt opp til Snertingdal, med kommunene Gjøvik og Søndre og Nordre Land. Føremeldingen dekker også de fleste av Oslo kommunes løyper som følge av et distribusjonssamarbeid med Friluftsetaten. Informasjon fra Skiforeningens føremelding vises dessuten automatisk på mange andre regionale nettsteder i områdene føremeldingen dekker.

Så nå er det bare å børste støv av skiene hvis du ikke alt har gjort det. Bruk gjerne et par gamle ski inntil føret har satt seg!

God tur og god vinter ønskes fra Skiforeningen!

Edit

Flere bilder