Hold dere klare!

De fleste har kanskje sett det, men yr.no melder om snø i høyden nesten hver dag i neste uke!

Og det varselet er det ingen grunn til ikke å ta alvorlig. Hvis det slår til betyr det et første ordentlig skiføre på nesten akkurat samme tid som i fjor. Da regner vi ikke med slaps-snøfallet som kom for et par uker siden.

Vi kan garantere at så sant det er mulig vil Skiforeningens løypemannskaper forsøke å lage løyper. Et hett forhåndstips vil være området rundt Ringkollen, eller eventuelt veien fra Jonsetangen mot Vambu og Ugla.

Et annet tips er Lygna-området. Her er alt snøproduksjon i gang på Lygna skistadion.

Når snøfallet forhåpentligvis starter vil Skiforeningen umiddelbart starte opp føremeldingen på nett igjen, så det blir lett å holde seg informert. Det kan være verdt å minne om at denne føremeldingen dekker alle marker rundt Oslo samt Hadelandsåsene og videre helt opp til Snertingdal, med kommunene Gjøvik og Søndre og Nordre Land. Føremeldingen dekker også de fleste av Oslo kommunes løyper som følge av et distribusjonssamarbeid med Friluftsetaten. Informasjon fra Skiforeningens føremelding vises dessuten automatisk på mange andre regionale nettsteder i områdene føremeldingen dekker.

Så nå er det bare å børste støv av skiene hvis du ikke alt har gjort det. Bruk gjerne et par gamle ski inntil føret har satt seg!

God tur og god vinter ønskes fra Skiforeningen!


Edit

Flere bilder

Relaterte nyheter eller steder

DatoTittel, navn

02 Nov 2008

Sesongens første skihelg et faktum!

23 Okt 2017

Ringkollen

Ut på tur - eldre nyheter

28 Okt 2009

Der satt den!

Av Skiforeningen | Ut på tur

Årets største! Dette er beviset på at det finnes storørret i Marka. Her er storfisker Jan-Olav Oseths beretning om ruggen han tok i Katnosa pinsen 2009:

02 Okt 2009

Flere sykkelveier på nett

Av Redaksjonen | Ut på tur

50 nye sykkelruter og 25 nye turforslag - det er hva Markadatabasen kan presentere nå før innspurten i årets sykkelsesong. Skiforeningens sykkeltilbud på nett omfatter nå hele 300 sykkelruter og 100 -turforslag i Oslomarka, Hadelandsåsene og deler av Toten. Vi tilbyr også Markas beste sykkelkart.

20 Jul 2009

Nye sykkelruter i sør

Av Redaksjonen | Ut på tur

Har du prøvd de nye sykkelrutene i Sørmarka og Follomarka? Nei, det er ikke snakk om nye trillestier eller grusveier som er opparbeidet i løpet av sommeren. Men en rekke av de fine sykkeveiene og -stiene i disse områdene presenteres nå på nett. I Markadatabasen finner du dem - komplett med rutebeskrivelser, bilder og kart. Nå er det bare å legge i vei!