Ny årstid nærmer seg

I natt kom den første snøen i nordlige områder av Marka, og den varsler om en ny årstid som nærmer seg.

Og den er det mange som venter på! Er det ikke deilig å se ferske snøbilder i høyre kolonne i Markadatabasen dere? Våre ivrige fotografer er flinke til å formidle inntrykk fra ulike årstider, og denne gang var det Alma Lillevold som var først ute med stemningsbilder fra nysnø i Ølja-Mylla området.

I fjor ble de første snøbildene sendt inn i slutten av oktober (se bilde under), men vinteren i fjor var ikke all verden å skryte av. I hvert fall ikke når det gjelder antall dager med skiføre. Tør vi håpe på minst en måned lengre vinter enn i fjor?


Edit

Flere bilder

Ut på tur - eldre nyheter

01 Nov 2007

Gå Bysetermosen

Av Olav Harlem | Ut på tur

Til skogsgrend og naturreservat

14 Okt 2007

På sykkeltur med toget

Av Redaksjonen | Ut på tur

Tog og sykkel er en fin kombinasjon! Du kan komme lengre av gårde, og dermed få se og oppleve mer av Marka i løpet av en dag på sykkel. Dessuten er både tog og sykkel miljøvennlig. Vi viser deg noen av mulighetene!

01 Okt 2007

Kveldstur gjennom kulturlandskapet

Av Redaksjonen | Ut på tur

Dette er en rundtur som for en syklist ikke er lang (8 km), men som kan ta litt tid likevel. Det er fordi landskapet du sykler gjennom er så vakkert at det er lett å bli ute litt lenger enn du egentlig hadde tenkt. Det er selvsagt lov å ta turen til fots også!