Slokvik overtar skiskytterne

Ole Einar Bjørndalen og de andre skiskytterne får orienteringstrener Erlend Slokvik (38) som ny landslagssjef.

Slokvik tiltrer i stillingen 15. mai og har kontrakt fram til OL i Salt Lake City om to år.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått ja fra Slokvik. Vi synes dette blir spennende, sier generalsekretær Per Haukedalen i NSSF til NTB.

Slokvik var tidligere aktuell som langrennstrener for kvinnene, men landet til slutt på skiskyting. Olympiatoppen har bistått NSSF med letingen etter en erstatter til Audun Svartdal.

- Han gjorde et veldig godt inntrykk på oss, og jeg tror han vil passe godt inn i miljøet. Han har blant annet meget god kompetanse på fysisk trening, sier Haukedalen.

NSSF har lett lenge etter ny landslagssjef. Suksesstrener Svartdal takket for seg etter VM-sesongen, og navn som Ola Lunde og Karl Henning Gran har vært aktuelle.

Haukedalen regner med at skytetrener Gisle Fenne blir med videre, samtidig er Lunde tilbudt deltidsengasjement som konsulent. Roar Nilsen fortsetter som sportssjef. Slokvik har vært landslagstrener for orientering siden 1998.

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

27 Mar 2000

Andresen-bronse på femmila

Av Skiforeningen | Skiskyting

I 1992 fikk Tore Olsen bronsemedalje i trappeløping. Søndag vant han NM-gull på mennenes 50 kilometer friteknikk. Skiskytter Frode Andresen tok bronsen.

20 Mar 2000

Poiree vant verdenscupen

Av Skiforeningen | Skiskyting

Franskmannen Raphael Poiree kom på 5. plass i russiske Khantij-Mansijisk søndag, og vant verdenscupen sammenlagt.

20 Mar 2000

Halvard Hanevold

Av Skiforeningen | Skiskyting

Bra form gir god avslutning?