Halvard Hanevold

Bra form gir god avslutning?

Her kommer en melding fra Xanti-Mansinsk i Russland. Har ikke tilgang på mobil her,så jeg har fått meg en hotmail adresse på pressesenteret. Har tatt det litt med ro noen dager nå. Trengte det etter de harde dagene i Lahti. Nå gleder jeg meg til å sette et skikkelig punktum på årets world-cup-sesong. Føler meg i ok slag selv om jeg har vært litt tung siden forrige helg. Her er det alltid vind fra høyre så det er jo en utfordring , men den er i hvert fall stabil.

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

20 Mar 2000

Poiree vant verdenscupen

Av Skiforeningen | Skiskyting

Franskmannen Raphael Poiree kom på 5. plass i russiske Khantij-Mansijisk søndag, og vant verdenscupen sammenlagt.

16 Mar 2000

To bom fra seier

Av Skiforeningen | Skiskyting

Liv Grete Skjelbreid gikk glimrende i sporet, men tre bom på stående ødela seierssjansene i Khantij-Mansijisk. Ukrainske Olena Zubrilova vant rennet.

10 Mar 2000

Svartdal sliter med stafetten

Av Skiforeningen | Skiskyting

Laginnsatsen på torsdagens herrestafett var ikke god, selv om Halvard Hanevold vant. Hvem som skal gå lørdagens VM-stafett volder trener Audun Svartdal en del hodebry.