Poiree vant verdenscupen

Franskmannen Raphael Poiree kom på 5. plass i russiske Khantij-Mansijisk søndag, og vant verdenscupen sammenlagt.

Italieneren René Cattarinussi vant den avsluttende fellesstarten i mennenes verdenscup søndag. Etter feilfri skyting var han 22,1 sekunder foran hjemmeløperen Pavel Rostovtsev. Frode Andresen tok tredjeplassen 27,9 sekunder bak vinneren.

Men det var kampen om om verdenscupseieren totalt asom var mest spennende, og Poiree avgjorde til til sin fordel etter å ha tatt 5. plassen. Ole Einar Bjørndalen endte helt nede på 15. plass med hele seks bomskudd på de fire skytingene. Halvard Hanevold ble nest beste nordmann på 8. plass.

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

16 Mar 2000

To bom fra seier

Av Skiforeningen | Skiskyting

Liv Grete Skjelbreid gikk glimrende i sporet, men tre bom på stående ødela seierssjansene i Khantij-Mansijisk. Ukrainske Olena Zubrilova vant rennet.

10 Mar 2000

Svartdal sliter med stafetten

Av Skiforeningen | Skiskyting

Laginnsatsen på torsdagens herrestafett var ikke god, selv om Halvard Hanevold vant. Hvem som skal gå lørdagens VM-stafett volder trener Audun Svartdal en del hodebry.

10 Mar 2000

Aksjekjøp ga gevinst

Av Skiforeningen | Skiskyting

VG) Halvard Hanevold (30) ladet opp til gårsdagens seiersløp på 20 km i verdenscupen i skiskyting med et solid aksjekjøp. - Man kan ikke bare tenke idrett, sier han etter sin femte v-cupseier totalt.