Berger går Verdenscup i Kuusamo uten gevær.

Norges raskeste skiskøyter så langt i år går for en topp-plassering i helgens langrenns-verdenscup i finske Kuusamo.

"Det er klart at jeg gleder meg. Jeg har lyst å gå fort på ski. Jeg har ikke så mange resultater å vise til tidligere i verdenscupen i langrenn. Det beste er vel en sjuendeplass. Får jeg til noe lignende syntes jeg at det er bra," sier Berger til langrenn.com

Lars Berger og de andre skiskytterne, Ole Einar Bjørdalen og Frode Andresen, utgjør en stor del av laget som går verdenscup i langrenn nå i helgen. Alle tre har et håp om å kvalifisere seg til laget som får gå langrenns-VM i Oberstorf senere i vinter.

Om drøye to uker kommer alle skiskytterne til Oslo og Holmenkollen for å kjempe om seiere og verdenscup-poeng. Da med gæver.

Edit

Skiskyting - eldre nyheter

22 Nov 2004

Det fortsetter å lave ned i Oslo.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Verdenscupen i skiskyting 9. - 12. desember er nå sikret snø. I dag, mandag 22. november er det full snøstorm i Holmenkollen.

15 Nov 2004

Berger best uten børse.

Av Skiforeningen | Skiskyting

Lars Berger og Ole Einar Bjørndalen beviste på Beitostølen i helgen at skiskytterne er de beste skiskøyterne Norge har. Om drøye tre uker både skyter og skøyter de mot resten av verdenseliten i skiskyting i Holmenkollen.

02 Nov 2004

Liv Grete Skjelbreid Poiree går både langrenn og skiskyting.

Av Skiforeningen | Skiskyting

I sesongåpningen på Beitostølen slår Liv Grete på stortromma og konkurrerer både i langrenn og skiskyting.