Snø i høyden i Feiring

Selv om det er regn og helt bart nede ved Mjøsa, er det "full vinter" oppe på åsen, kun en kort kjøretur unna. På skogsbilveiene mellom Bøhnshytta og Vangen utfartsparkering er det fullt mulig å gå på ski i den våte nysnøen. Ingen preparering foreløpig, men en blanding av ubrøytet og delvis brøytet vei med og uten bilspor gjør det helt greit å ta seg fram på ski. Her langs Bladtjennet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Nov 2016

Det snør!

Av Erik Unneberg |

Det lavet ned i Djupdalen i dag, men skisporene holdt seg bra. Det var stor utfart fra Sollihøgda denne novembersøndagen. Løypene var preppet med stor maskin frem til Auretjernsbekken, hvor scooteren hadde ordnet traseen videre inn til Sørsetra. Og hvis noen skulle lure: Det var ikke stein eller grus i løypene. Fotografen fikk en ripefri tur på zeroski.

20 Nov 2016

Full vinter i november

Av Erik Unneberg |

Også i dag var det vinterlig og skiføre fra Sollihøgda. På Djupdalsveien hadde Skiforeningen preppet med stor maskin, og løypene var kjempefine. Litt utfordrende smøremessig, siden det var rundt null grader, men de som hadde zeroski (som fotografen) eller skøytet, merket ikke det.

20 Nov 2016

Vått og rått ved Lautjern

Av Torgeir Stenstad

I Østmarka noe snø over 300 moh., men ellers vått og sleipt og ingen på tur her, selv på en søndag. Brygga tilhører hytta like nord for vannet, en av de få hyttene som er i privat eie i denne delen av Østmarka.