Lautjern i Østmarka

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Mai 2003

Lortholkollen, 614 moh.

Av Anne-Marit og Øyvind Bondkall

Lortholkollen ligger sør for Spålen. Her oppe er det bergknauser omgitt av mose og lyng og litt småskog, og et flott rundskue til Oppkuven, Bleiksjøflaka, Spålsberget og Sandungskollen for å nevne noe. Kom opp og se selv!

01 Jun 2003

Milslukere setter punktum for skisesongen

Av Jørgen Fog

Vigdis Jynge og Jørgen Fog er to av Markas fremste milslukere. Her er deres rapport etter søndagens sykkeltur med ski på ramma: Det er nok bare å innrømme: Det er nok slutt på skiTURENE i Marka. Forrige tordag var det fint. En rekognoseringstur helt til topps i Kuvelia i dag viste fine sneflekker man kunne gått på og sagt "jeg har gått på ski i Marka i juni". Men noen TUR ville det ikke blitt. Så skiene hvilte på sykkelen, solen strålte og det var en fin dag. Ta sykkelen fatt og nyt de neste fire månedene i Marka, - så er det skisesongmåned; oktober

24 Mai 2003

Kjentmannsposten på Svaraberget

Av Anne-Marit og Øyvind Bondkall |

På Svaraberget har det vært kjentmannspost i perioden 2000-2002, men en tur hit anbefales selv om det nå snart er for sent å stemple her. Oppe på berget er det glattskurte sva, mose og furutrær, på vestsiden stuper det bratt ned...her er fjellveggen som har gitt stedet navn, fra myra nedenfor kan man rope og få svar!