Kald øy med noe oppå

Det er flere øyer i Langvann, men dette er den eneste i Langvannsvika, den nordre delen av vannet. Her var det skygge og kald sno fra nord, skikkelig kaldt, men myrene var fortsatt bløte under det tynne nysnølaget. Hva som ligger på toppen av øya, får vi finne ut en gang isen på vannet er sikker.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Jan 2014

Bra med folk i Østmarka denne søndagen

Av Odd Tore Saugerud

Ingen mangel på folk i Østmarka i dag. De fleste på skogsbilveiene og hovedstiene, mest fotgjengere, men også et par fat-bike syklister på storsteinet sti. Langvann ligger noe utenfor hovedstrømmen, men vi telte til ni personer på odden bare den korte stunden vi var der. Her møter Atie to av dem. I bakgrunnen den smaleste delen av Langvann, hvor det var en uventet stor råk og stadige drønn fra isen som sprakk opp. Her kan det bli muligheter for ufrivillig isbad senere. Det var også en stor råk i Smalvann.

12 Jan 2014

Med blikket mot solnedgangen

Av Odd Tore Saugerud

Med ni kuldegrader ved Grønmo, og minst like mange i tillegg til frisk nordasno langs Langvann, var det greit å ta med seg de solstrålene som var tilgjengelige. Her traff vi to blide damer med mijøvennlig bål og varmrøkt smågodt på pinne. Trivelig! Turen fra syd blant stupene på vestsiden av vannet var interessant med et tynt nysnølag som dekket is og røtter.

12 Jan 2014

Sinnerdammen

Av Eyvind Wang

På veiene i Sinnerdalen var det veldig fint å gå i dag, men også i terrenget var det fullt forsvarlig med gamle ski. Bildet er tatt like ved Sinnerdammen.