«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 390
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Gjennom skogen til Nordkisa» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 124
Kjenner du sykkelruta Ullevålseter - Bjørnholt i Nordmarka syd? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd og rutas startsted Ullevålseter.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1782
Kjenner du stedet Sørumsand i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 127
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Dølerud i Østmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.