«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 19.02.2020 02:45

I Markadatabasen er det 1540 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 1 delvis preparert i dag, 86 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Hurdal - Feiring
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 19.02.2020 00:01

Les hele føremelding nr 3183
Gode skimuligheter i nordøstlige markaområder og sykkelføre i Sør- og Østmarka

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet... ........

Tips: Best på løypeinfo

Markadatabasen inneholder over 170 skiturforslag og rundt 1500 løypebeskrivelser - alt presentert i tekst og bilder. Du kan se løypene på kartet, og klikke deg inn til egne sider med omfattende informasjon om stedene langs løypa. For de aller fleste løypene formidler Skiforeningen føremelding på nett og i appen iMarka. En mer innholdsrik presentasjon av løyper og skiturer i og rundt hovedstaden greier du ikke å finne! Her er løypene og her er turforslagene. Et stort løypekart, der du kan klikke på traseene og få opp mer info, finner du her! Det samme kartet ligger i mobilappen iMarka, som kan lastes ned gratis.

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 247
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Maridalen på langs» i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 666
Kjenner du løypa Lysløypa Linderudkollen - Breisjøen i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 28
Kjenner du stedet Sollihøgda i Krokskogen - Hole? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen - Hole.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 106
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen KIF-hytta i Bærumsmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.