Fjorten julegavetips med mening

Julen nærmer seg med stormskritt. Her har vi samlet tips til julegaver som vi synes gir det lille ekstra.

Tekst: Christine Amdam Foto: Magnus Nyløkken

Publisert 24.11.2020

Her er julegavetips som passer både til han, henne, store og små. Det beste av alt er at du i tillegg til å gi bort en fin gave støtter Skiforeningens arbeid i Marka. Vi sørger for at Marka skal være tilgjengelig og tilrettelagt for alle året rundt. Sammen skaper vi markamagi.

Skiforeningens julegavetips

1.     Gi bort et medlemskap i Skiforeningen.

Et medlemskap i Skiforeningen åpner for en frisk start og nye muligheter i 2021. Marka er alltid åpen uansett om du ferdes til fots, på sykkel eller på ski. Kjøp medlemskap og last ned gavebevis her

2.     Gi bort en skitur med noen du er glad i.

Hva er vel ikke bedre enn å oppleve noe sammen? Gi bort en skitur til et spesielt sted i Marka, til en markastue eller en rundtur i en lysløype. Tips til turer du kan gi bort finner du her. Du finner også alltid kartet i iMarka-appen og i turplanleggeren, og i føremeldingen finner du alltid siste nytt om vær, føre, preppestatus og smøretips. 

3.     Gi bort kjentmannshåndboken

Kjenner du noen som ikke er bitt av kjentmannsjakt-basillen enda? Da er kjentmannshåndboken den perfekte gave. Kanskje dere kan jakte poster sammen? 

4.     Gi bort en måneskinnstur

Stjerneklar himmel, gnistrende skiføre, kakao og skinnfell i sekken. Gi bort en romantisk skitur i julegave. Eller ta med deg en venn!

5.     Overnatting på en markastue

På våre stuer Kikut og Løvlia er det åpent for overnatting hver dag hele året. Som medlem i Skiforeningen får du rabatt. Vær tidlig ute for å få plass i de mest populære vintermånedene. 

MAGI PÅ SKI: Ta med deg en du er glad i på skitur i mørket. Enten lyst opp av måneskinn eller en hodelykt. Foto: Magnus Nyløkken.

6.     Gi bort et langrennskurs

Kjenner du noen som kunne hatt glede av å få litt bedre langrennsteknikk? Vi tilbyr kurs i alle nivåer i både klassisk og skøyting. Les mer om hvordan du kjøper gavekort til langrennskurs her. 

7.     Gi bort en plass på Barnas skiskole

Veien til livsvarig skiglede starter på Barnas skiskole. Skiskolen fokuserer på å ha det gøy på ski og er en unik arena for fantastiske skiopplevlser. Kjøp en plass på Barnas skiskole i gave og last ned gavebevis her.

8.     Gi bort startnummer og premiesekk til Barnas Holmenkolldag

Det blir Barnas Holmenkolldag i 2021, men det blir litt annereldes. Gi bort et startnummer og premiesekk i julegave og arranger et skirenn eller bare en morsom dag for barna i snøen der du bor. Les mer her.

9.     Gi bort vår ikoniske rød markaanorakk

Den klassiske rød markaanorakken er en perfekt gave til alle markaelskere. Enten det er en han eller hun, liten eller stor. Kjøp anorakken i vår nettbutikk her. Husk at medlemmer får medlemspris.

BARN SETTER SPOR: Vi gleder oss ekstra mye til å arrangere Barnas skiskole i vinter, når korona-pandemien setter sitt preg på hverdagen vår. Barn skal ha det gøy på ski uansett! Foto: Christian Haukeli.

10.     Gi bort en hodelykt

Skiturer, gåturer, løpeturer eller sykkelturer i Marka i mørket blir langt enklere å gjennomføre med en hodelykt. Fra 5.-19. desember får alle Skiforeningens medlemmer 20% på alle hodelykter fra Ledlenser. Rabattkode sendes på epost til medlemmer. 

11.     Gi bort Skiforeningens genser

Skiforeningens markagenser er laget av ren merinoull av høyeste kvalitet, og er produsert på en bærekraftig måte. Genseren kan brukes både til hverdags og fest, eller på tur i Marka. Kjøp genseren i vår nettbutikk her.

12.     Gi bort en turkopp

Vår emaljert turkopp i flott Skiforeningens design er en bruksvennlig turkopp som veier lite og tåler mye. Den er klar for å bli med deg på tur i Marka. Kjøp turkoppen her.

13.     Gi bort Skiforeningens retrolue

I 1978 ble denne luen lansert for første gang med en mørkeblå, lyseblå og hvit stripe, og med medlemsmerke i front. Retroluen er en oppdatert versjon, med samme uttrykk og design som i 1978. Kjøp luen her.

14.     Gi bort et flott markaminne til å henge på veggen

Noen ganger kan lengselen til Marka bli i overkant stor. For å bøte på denne lengselen har vi lansert en liten eksklusiv samling plakater med fine markamotiv i nettbutikken vår. Du finner markabildene i vår nettbutikk. 

RETROLUE: Skiforeningens retrolue er populær blant store og små. Passer spesielt godt på kalde dager. Foto: Magnus Nyløkken.

Samarbeidspartnere