Trening uten tak for 60+

Skiforeningen i samarbeid med Pensjonistforbundet tilbyr enkel, sosial og effektiv trening ute i naturen! Tilbudet er helt gratis og åpent for alle over 60 år.

Skiforeningen og Pensjonistforbundet har gleden av å invitere alle over 60 år til å bli med på barmarkskonseptet, Trening uten tak, som arrangeres på dagtid  våren 2015. Treningstilbudet er gratis for alle over 60 år. Ta med en mannen, kona eller en venn og bli med oss ut og opplev Markas naturlige treningsapparater. 

Regelmessig aktivitet er en viktig kilde til god helse og livskvalitet i hverdagen. Sammen med Pensjonistforbundet ønsker Skiforeningen å iverksette et eget helseprosjekt rettet mot voksne som ønsker å komme i bedre form. Det er aldri for sent å begynne og kondisjons- og styrketrening er effektivt både for den eldre og yngre garde. 

Våre treningssteder er Sognsvann og Grefsenkleiva.

Treningsdager: på mandager trener vi fra Sognsvann og på onsdager trener vi fra Grefsenkleiva. 

Treningsperiode våren 2015: uke 18-25 

Treningstidspunktet er fra kl. 11.00.12.00.

Alt du trenger for å delta er ett par gode joggesko, ett ønske om å trene ute og godt humør. Vi gleder oss til å gi deg en morsom, effektiv og sosial treningsøkt. Ingen påmeldingen kreves – det er rett og slett bare å møte opp! 

Hvor Treningsdag Treningstidspunkt
Sognsvann Mandager kl.11.00-12.00
Grefsenkleiva Onsdager kl.11.00-12.00

 

Oppmøtesteder:

Sognsvann: ved kiosken 30m innenfor bommen på Sognsvann. 

 Grefsenkleiva: ved p-plass i enden av Østreheimsveien.

For kart, klikk her og se etter Sognsvann og Grefsenkleiva. 

Samarbeidspartnere