Tirsdagsturer

Hver tirsdag går vi en ny, spennende tur.

Turene er av varierende vanskelighetsgrad, og er åpne for alle medlemmer i Skiforeningen fra 60 år og oppover.

Tirsdagsturene er svært populære, derfor tilbyr vi nå ofte to turvarianter. Når det er skiføre kan du velge mellom ski- eller gåtur. Skiturene er for de litt sprekere.

Sjekk vår kalender for oppdatert informasjon om aktuelle turer!

I video nedenfor møter du skigjengen på tur (før korona).

Turprogrammet fra etter høstferien kan du laste ned her.

Vi legger opp til et variert turprogram i forskjellige Markaområder i og rundt Oslo. Til utgangspunktet for turen benytter vi vanligvis offentlig transport. Sjekk alltid rutetider, det kan oppstå forandringer etter at turprogrammet har gått i trykk.
OBS! For ivareta smittevern oppfordrer vi alle som kan å unngå offentlig transport og heller gå, sykle eller kjøre til oppmøtestedet så lenge koronasituasjonen gjør det nødvendig.

Tirsdagsturene er et tilbud til medlemmer av Skiforeningen. Man betaler en liten egenandel, kr 100 pr. sesong (fra 1. januar til sommerferien og fra august til juleferien). Beløpet kan betales til Vippskonto 39540 eller ved oppmøte på tur.

Flere frivillige turledere deler på ansvaret for turene. OBS: Turene gjennomføres i all slags vær. Følg med i kalenderen for oppdatert info om aktuell tur.

Ved spørsmål, send mail til: aek@skiforeningen.no eller ring Skiforeningen på tlf. 22 92 32 00.

Velkommen på tur!

på Kolsåstoppen.jpg