Aktivitetskort for pensjonister

Aktivitetskortet er ment som en motivasjon til å være fysisk aktiv i hverdagen, enten det er trening eller lett mosjon.

Du kjenner sikkert til distansekortet for barn. Det er ikke bare barn som skal inspireres til å komme seg ut på tur. Derfor har Pensjonistforbundet og Skiforeningen gått sammen om å lage et aktivitetskort for alle som har nådd den andre ungdommen.

Kortet er ment som en motivasjon til å være fysisk aktiv, komme og/eller holde seg i form. Bruk det aktivt! Noter dine turer og treninger av alle slag, fyll ut kortet og lever det inn, så er du med i trekningen av flotte premier.

(Eksempel på premie: Tur med Hurtigruta, pulsklokke og mye mer). Trekningen skjer på Pensjonistenes Holmenkolldag 10. mai 2015.

Aktivitetskortet distribueres via Snø & Ski septemberutgave 2014 og via Pensjonistenes medlemsblad. Du  kan også få det hos Skiforeningen og Pensjonistforeningen fra september 2014.

Har du allerede ferdig fylt kort, send det inn og bestill nytt! Da øker du din vinnersjanse.