Rulleskikurs

Kurstilbud 2021

Rulleski er en strålende treningsform og en flott mulighet til å vedlikeholde og forbedre skiteknikken frem mot vintersesongen. Tjuvstart den neste vinteren med rulleskitrening hos Skiforeningen.

Mestring og glede på fire hjul

Er du ute etter mestringsfølelse og mer moro på fire hjul? Da er våre rulleskikurs noe for deg. Våre dyktige instruktører hjelper deg til å gå mer effektivt på rulleski. 

Her er årets kursprogram. Påmeldingen er nå åpen - meld deg på her
Alle kurs går over to uker, datoene under markerer første kursøkt. Andre kursøkt finner sted uka etter, til samme tidspunkt. En kursøkt varer 90 minutter. *

UKE 36
Mandag 6.9. kl.1730 Klassisk Nybegynner
Onsdag 8.9. kl.1730 Skøyting Nybegynner

UKE 38
Mandag 20.9. kl.1730 Klassisk Litt øvet
Onsdag 22.9. kl. 1730 Skøyting Litt øvet

UKE 41
Mandag 11.10. kl.1730 Klassisk Nybegynner 
Onsdag 13.10. kl.1730 Klassisk Nybegynner

Blir kursene fulltegnet vil det settes opp ekstra kurs. 


*Datoene med forbehold om at kursene kan gjennomføres mtp. smittevern.  Ved to eller færre påmeldte forbeholder vi oss retten til å avlyse kurset, eller slå sammen to kurs. Hvis du ved avlysning/flytting pga. deltakerantallet ikke finner et nytt kurs som passer får du refundert påmeldingsavgiften. For mer informasjon les mer om våre påmeldingsvilkår

Hvorfor to kurskvelder?
Vi er opptatt av utvikling og mestring. Med to kurskvelder får du muligheten til å øve på det lærte, og får personlig tilbakemelding av våre dyktige insturktører etterpå. Dermed får du ikke bare mange gode tips og øvelser, men også god oppfølging, før du skal ut på egenhånd.   

NYTTIG INFORMASJON

HVOR
Holmenkollen Nasjonalanlegg, oppmøte ved Kongestatuen over hovedtribunen på langrennsstadion.

PRIS 2021

1190,- for medlemmer


ord. pris 1590,-

NIVÅ
Vi har kurs for nybegynnere, litt øvede og viderekomne.
Inntil åtte deltakere pr. instruktør. For å delta må du være 17 år eller eldre. 

UTSTYR
Trenger du å låne utstyr? Vi har utstyr tilgjengelig som du kan bruke. Dette er helt gratis for våre medlemmer, ikke-medlemmer vil bli fakturert med 150 kr. Du kan ta med deg utstyret mellom øktene for å øve på egen hånd. Lurer du hva slags utstyr du trenger finner du svaret i denne oversikten. 

Registrer behov for utlån her etter du har meldt deg på, så tar vi kontakt med deg. Utlån skjer under forbehold om at vi har utstyr tilgjenglig tilsvarende størrelsene du har behov for, og vi kan derfor ikke garantere utlån til enhver tid. 

Les mer om hva du lærer på våre kurs her

Trenger du noen tips allerede nå?

Rulleskiskolen vår gir deg nyttige tips til bedre teknikk og mestringsfølelse på rulleski, og er en forsmak på det du kommer til å lære på våre kurs til høsten. 

God "rulle"-sommer


Slik bremser du på rulleski from Skiforeningen on Vimeo.

Se flere episoder av Rulleskiskolen. 

 

Samarbeidspartnere