Rulleski

Kurstilbud

Rulleski er en strålende treningsform og en flott mulighet til å vedlikeholde og forbedre skiteknikken frem mot vintersesongen.

Om kurset

Med rett teknikk vil du kunne oppleve økt mestring, skiglede, fart og trygghet. Til høsten gjennomfører vi kurs for flere nivå i Holmenkollen nasjonalarena.

Våre kurs varer over to kvelder á 90 min.

Nivåer

Nybegynner:
Nybegynnere får innføring i grunnleggende langrennsteknikk. Tilbudet retter seg mot de som har gått svært lite eller ingenting på rulleski. Hensikten er å lære bruk av rulleski påen trygg og god måte. Det blir brukt mye tid på bremseteknikk, balanse og svingteknikk før tiden blir brukt til å øve på de ulike teknikkene.

Litt øvet:
Litt øvet-deltakere har noe kunnskap om teknikk og klarer å bremse/svinge på rulleski. På kurset legges det vekt på utvikling og det gis grundig innføring i diagonalgang, dobbelttak med fraspark og staking. Tilbudet retter seg mot de som har gått fra litt til mye på rulleski uten å ha tenkt så mye på teknikk. Vi vil hjelpe deg til å få bedre flyt, lavere energiforbruk og generelt en bedre opplevelse av turer på rulleski.

Viderekomne: 
Kurset retter seg mot deg som allerede mestrer rulleski og ønsker å jobbe med detaljer. Vi vil jobbe grundig med full tyngde på en ski, kroppsposisjon, "timing", god staketeknikk og hvordan du på best mulig måte kan tilpasse teknikkene etter terrenget du går i.

Har du spørsmål? 

Kontakt oss på kurs@skiforeningen.no

Samarbeidspartnere