Rulleskikurs for grupper

For bedrifter og grupper

Trenger dere en artig aktivitet for bedriftsidrettslaget? Eller ser dere etter en ny utfordring for vennegjengen? Da har vi det rette for dere! Nå kan du ta med din bedrift eller vennegruppe, bygge samhold, og samtidig få en lærerik kursopplevelse på rulleski.

Skiforeningen har svært god erfaring med å tilby rulleskikurs til bedrifter og vennegrupper. En felles treningsøkt med kollegaer og venner er både lagbyggende og positiv for helsen og sykefravær. Hvorfor ikke forbedre rulleski- og langrennsteknikkferdighetene samtidig? Våre instruktører har flere års erfaring fra kurs, og har god kompetanse i å fomidle både teknikk og (rulle-)skiglede. Instruktørene er flinke til å ta tilpasse kurs for både nybegynnere som ønsker å utforske en ny treningsform, de som er ivrige deltagere i turrenn på vinteren, og de som er midt i mellom. 

Vi tilbyr rulleskikurs i klassisk og skøyting og kan skreddersy et kursoppsett som er tilpasset bedriftens ønsker om kursnivå og antall kursøkter.  Vi anbefaler inntil 8 deltakere per instruktør slik at hver enkelt deltaker er sikret god personlig oppfølging. Hver kursøkt varer i 90 min. 

Vårt primære kurssted er Holmenkollen, men andre steder kan avtales etter ønske, f.eks. Fornebu eller Maridalen. 

Ta kontakt for en hyggelig, uforpliktende kursprat på kurs@skiforeningen.no
Dersom dere allerede har spesifikke ønsker, spesifiser gjerne: 

  • Ønsket kurssted
  • Ønsket starttidspunkt
  • Ca antall deltagere
  • Klassisk eller skøyting
  • Ønsket kursnivå (nybegynner/litt øvet eller viderekommen) 
  • Antall kursøkter dere ønsker (hver økt varer i 90 min)

 

 

Samarbeidspartnere