Osloskolenes Holmenkolldag

Aktiviteter

På Osloskolenes Holmenkolldag legger Skiforeningen til rette for en rekke aktiviteter for skolebarna.

LANGRENN

Du kan velge om du vil gå en 1 km, 3 km eller en 5 km sløyfe. Husk at det er lov å gå flere runder. Se fanen "Arena og løyper" for løypekart.

SKILEIK

Skiforeningens kompetente skiskoleinstruktører lærer barna å ha det gøy på ski. På skileiken venter hopp, kuler og staup - det er bare å glede seg!

AKING

Like ovenfor langrennstadion ligger en kjempestor akebakke. Skiforeningen låner ut akebrett, så du trenger ikke å ta med ditt eget.

SNØVOLLEY

Har du prøvd å spille volleyball på snø noen gang? Det er kjempegøy! Denne aktiviteten foregår uten ski.

FRILEK PÅ STADION

På langrennstadion legger Skiforeningen opp til flere aktiviteter både med og uten ski.

SKIMUSEET

Det er gratis adgang til Skimuseet og Hopptårnet denne dagen, benytt muligheten til å «se hjem fra toppen av Oslo». Dersom interessen for Skimuseet/Hopptårnet blir større enn kapasiteten trekkes det mellom de påmeldte klassene.