NORSKE SKISPOR

Dame på ski.

Norske Skispor

Her finner du informasjon om Norske Skispor, med kontaktdata.

Foto: Magnus Nyløkken.

Norske Skispor er et kompetansenettverk bestående av aktører i løypekjørermiljøene i hele landet. Medlemmene er organisasjoner i både frivillig, offentlig og privat sektor og privatpersoner/ildsjeler. Kort sagt alle som har interesse av å legge til rette for gode opplevelser i skisporet. Skiforeningen etablerte nettverket i 2019. En prosjektgruppe vil ivareta innhold og retning.

Medlemmene oppfordres til å komme med innspill og ønsker. Alle som jobber med løypekjøring, vet at dette er både kostnads- og tidkrevende. I tillegg må vi ha den rette kompetansen. Mange opplever at snøfattige vintre skaper noen ekstra utfordringer.

Med Norske Skispor ønsker vi å skape en arena der alle i løypekjørermiljøet kan lære av hverandre. Målet er at vi sammen skal sikre befolkningen skispor og skiglede både nå og i fremtiden! Nettverket får økonomisk støtte over statsbudsjettet og fra paraplyorganisasjonen Norsk Friluftsliv.

Prosjektleder Hilde Myhrvold

Prosjektgruppen består av

• Gry Haug Binde, daglig leder i Trondhjems Skiklub, Trondheim
  • Johannes Haukåssveen, daglig leder i Ringsakerfjellet Drift AS, Sjusjøen
  • Kasper Andresen, leder av Øståsen Skiløyper, Lygna
  • Hege Blichfeldt Sheriff, løypesjef i Skiforeningen
  • Hilde Myhrvold, prosjektleder Norske Skispor i Skiforeningen

Om Skiforeningen

Skiforeningen er med sine 73 000 medlemmer en av landets største friluftsorganisasjoner og legger til rette for helårs friluftsliv. Foreningen vedlikeholder 2 200 kilometer skiløyper i 20 kommuner på Østlandet, har snøproduksjon i nærmiljøanlegg, stuedrift, digital føremelding, turinformasjon og merker og skilter for ski og sykkel. Foreningen arrangerer skiskole for 10 000 barn hvert år, store skirenn som Holmenkollmarsjen og Barnas Holmenkolldag i tillegg til en rekke andre friluftsarrangement gjennom året.