Langrennskurs

Barne- og ungdomskurs

Ønsker du å øke skigleden og samtidig lære grunnleggende langrennsteknikk? Bli med på et morsomt og lystbetont langrennskurs! Påmelding for vinteren 2021 er nå åpen.

OBS. I henhold til de nye retningslinjene i Oslo kommune vil alle kurs for barn og ungdom kunne arrangeres som planlagt. For spørsmål ta kontakt med oss på kurs@skiforeningen.noVi legger vekt på at det er gøy å gå på ski og arrangerer barne- og ungdomskurs for alle mellom 9 og 16 år. Her vil de unge vil møte mange spennende øvelser innen tradisjonell skiteknikk med fokus på mestring og gode skiopplevelser. Vi har godt kvalifiserte instruktører som er vant til å jobbe med barn og ungdom. 

Meld deg på

NYTTIG INFORMASJON

ALDER
For barn og unge fra 9-12 år og 13-16 år. Vi deler inn i to grupper; èn for barn mellom 9-12 år og èn for ungdommer mellom 13-16 år.

ANTALL KURSØKTER
Kurs som starter opp i uke 2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Kurs som starter opp i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Alle øktene har varighet på 75 minutter per gang. 

GRUPPESTØRRELSE
Inntil 6 deltakere pr. instruktør.   

VELG MELLOM KLASSISK ELLER SKØYTING
Klassisk: For deg som ønsker en innføring i grunnleggende langrennsteknikk. Tilbudet retter seg mot nybegynnere og for de som har gått noe på ski, men ikke har jobbet noe med skiteknikk. Vi vil hjelpe deg til å få bedre flyt og vise hvordan du benytter de ulike klassisk-teknikkene i skiløypa samtidg som vi har det gøy. 

Skøyting: For deg som ønsker å lære skøyting eller som har skøytet en del. Det er viktig at du til en viss grad behersker grunnlegende klassisk. Vi lærer deg de grunnleggende teknikkene for motbakke, slakt oppover/nedover, flatt og nedoverbakke.

STEDER
Skullerud og Fossum        

                                                                                     
PRISER 2021

Ungdomskurs med 3 økter (oppstart i uke 2 og 5) Ungdomskurs med 2 økter (oppstart i uke 9)
  • Medlemspris 1290 (merk at det er deltakeren som må være medlem av Skiforeningen)
  • Ordinærpris 1690 kr 
  • Medlemspris 990 kr  (merk at det er deltakeren som må være medlem av Skiforeningen)
  • Ordinærpris 1290 kr 

 

Dersom du har spørsmål ta gjerne kontakt med oss på e-post og merk den med "ungdomskurs"

Meld deg på

Friplass på barne- og ungdomskurs

Vi ønsker at våre skikurs for barn og ungdom mellom 9 og 16 år skal være for alle.

Les mer

Samarbeidspartnere