Langrennskurs

Barne- og ungdomskurs

Ønsker du å øke skigleden og samtidig lære grunnleggende langrennsteknikk? Bli med på et morsomt og lysbetont langrennskurs! Kursene er over for denne gang, påmelding til kurs neste vinter åpner 15. okotber 2020.

Vi legger vekt på at det er gøy å gå på ski og arrangerer barne- og ungdomskurs for alle mellom 9 og 16 år. Her vil de unge vil møte mange spennende øvelser innen tradisjonell skiteknikk med fokus på mestring og gode skiopplevelser. Vi har godt kvalifiserte instruktører som er vant til å jobbe med barn og ungdom.

NYTTIG INFORMASJON

ALDER

For barn og unge fra 9-12 år og 13-16 år. Vi deler inn i to grupper; èn for barn mellom 9-12 år og èn for ungdommer mellom 13-16 år.

ANTALL KURSØKTER

Kurs som starter opp i uke 2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Kurs som starter opp i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Alle øktene har varighet på 75 minutter per gang.

GRUPPESTØRRELSE

Inntil 6 deltakere pr. instruktør.

VELG MELLOM KLASSISK ELLER SKØYTING

Klassisk: For deg som ønsker en innføring i grunnleggende langrennsteknikk. Tilbudet retter seg mot nybegynnere og for de som har gått noe på ski, men ikke har jobbet noe med skiteknikk. Vi vil hjelpe deg til å få bedre flyt og vise hvordan du benytter de ulike klassisk-teknikkene i skiløypa samtidg som vi har det gøy.

Skøyting: For deg som ønsker å lære skøyting eller som har skøytet en del. Det er viktig at du til en viss grad behersker grunnlegende klassisk. Vi lærer deg de grunnleggende teknikkene for motbakke, slakt oppover/nedover, flatt og nedoverbakke.

STEDER

Skullerud og Fossum

PRISER 2020

Ungdomskurs med 3 økter (oppstart i uke 2 og 5) Ungdomskurs med 2 økter (oppstart i uke 9)
  • Medlemspris 1290 (merk at det er deltakeren som må være medlem av Skiforeningen)
  • Ordinærpris 1690 kr
  • Medlemspris 990 kr  (merk at det er deltakeren som må være medlem av Skiforeningen)
  • Ordinærpris 1290 kr

Dersom du har spørsmål ta gjerne kontakt med oss på e-post og merk den med "ungdomskurs"

Friplass på barne- og ungdomskurs

Vi ønsker at våre skikurs for barn og ungdom mellom 9 og 16 år skal være for alle.