Langrennskurs

Skøyting

Vi tilbyr skøytekurs på tre nivåer: nybegynner, litt øvet og viderekommen. Påmelding til kursene for vinteren 2021 er nå åpen.

Meld deg på 

NYTTIG INFORMASJON

OBS.

OBS. I henhold til de nye retningslinjene i Oslo kommune avlyses alle voksenkurs på ukedager i januar med oppstart i uke 2. Dette gjelder også for helgekurset 16.-17.januar og det engelske helgkurset med oppstart 16.1.

For mer informasjon sjekk vår aktuell kursstatus.

ALDER
Fra 17 år og oppover. Vi tilbyr også et egne ungdomskurs for barn og unge fra 9-12 år og 13-16 år, for priser og mer informasjon les mer her.

NIVÅ
Våre kursnivåer for skøytekurs er: nybegynner, litt øvet og viderekomne. Er du usikker på hvilket nivå du tilhører? Les mer her

ANTALL KURSØKTER 
Kurs som starter opp i uke 2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Kurs som starter opp i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Alle øktene har varighet på 90 min per gang. 

Eksempel: Dersom du begynner på kurs mandag i uke 2, er de neste kursdagene mandag i uke 3 og 4.

GRUPPESTØRRELSE
Inntil 8 deltakere pr. instruktør.

STEDER
Holmenkollen, Frognerseteren, Tryvann ved Øvresetertjern, Sognsvann, Skullerud, Fossum, Linderudkollen og Vestmarkssetra. 

UTSTYR
Det går fint å lære seg grunnelementene i skøyting på nybegynnerkurset med klassisk utstyr. På litt øvet og viderekomne anbefaler vi eget skøyteutstyr for å få maksimalt utbytte av skikurset.

Dersom man ikke ønsker å gå til innkjøp av egne skøyteski anbefaler vi å kjøpe et par skøytestaver som bør være ca. 20 cm lavere enn din egen kroppshøyde. Har du et par klassisk ski som er kortere enn klassiskskiene du bruker til vanlig, kan de fungere bra når du skal lære deg å skøyte for første gang. 

PRISER 2021

Kurs med 3 økter (oppstart i uke 2 og 5) Kurs med 2 økter (oppstart i uke 9)
  • Medlemspris 1690 kr
  • Ordinærpris   2190 kr
  • Medlemspris 1190kr
  • Ordinærpris  1590kr 


Meld deg på

Nivåbeskrivelse

Vi arrangerer kurs for alle nivå. Finn nivået som passer deg!

Les mer

Samarbeidspartnere