Langrennskurs

Skøyting

Vi tilbyr skøytekurs på tre nivåer: nybegynner, litt øvet og viderekommen. Kursene er ferdig for denne gang, påmelding til kurs neste vinter åpner 15. oktober.

 

NYTTIG INFORMASJON

ALDER

Fra 17 år og oppover. Vi tilbyr også et egne ungdomskurs for barn og unge fra 9-12 år og 13-16 år, for priser og mer informasjon les mer her.

NIVÅ

Våre kursnivåer for skøytekurs er: nybegynner, litt øvet og viderekomne. Er du usikker på hvilket nivå du tilhører? Les mer her

ANTALL KURSØKTER 

Kurs som starter opp i uke 2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Kurs som starter opp i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag. Alle øktene har varighet på 90 min per gang. 
Eksempel: Dersom du begynner på kurs mandag i uke 2, er de neste kursdagene mandag i uke 3 og 4.

GRUPPESTØRRELSE

Inntil 8 deltakere pr. instruktør.

STEDER

Holmenkollen, Frognerseteren, Tryvann ved Øvresetertjern, Sognsvann, Skullerud, Fossum, Linderudkollen og Vestmarkssetra. 

UTSTYR

Det går fint å lære seg grunnelementene i skøyting på nybegynnerkurset med klassisk utstyr. På litt øvet og viderekomne anbefaler vi eget skøyteutstyr for å få maksimalt utbytte av skikurset.

Dersom man ikke ønsker å gå til innkjøp av egne skøyteski anbefaler vi å kjøpe et par skøytestaver som bør være ca. 20 cm lavere enn din egen kroppshøyde. Har du et par klassisk ski som er kortere enn klassiskskiene du bruker til vanlig, kan de fungere bra når du skal lære deg å skøyte for første gang. 

PRISER 2020

Kurs med 3 økter (oppstart i uke 2 og 5) Kurs med 2 økter (oppstart i uke 9)
  • Medlemspris 1590 kr
  • Ordinærpris   1990 kr
  • Medlemspris 1090kr
  • Ordinærpris  1390kr 

 

 

Nivåbeskrivelse

Vi arrangerer kurs for alle nivå. Finn nivået som passer deg!

Les mer

Samarbeidspartnere