Langrennskurs

Opplev markamagi på våre kurs

Vårt kurstilbud for store og små markaelskere - her finner du noe som passer akkurat deg.

I 100 år - siden 1923 - har Skiforeningen tilbud langrennskurs i Oslo og omegn. Med lang tradisjon og solid kunnskap har vi spredd skiglede til et mangfold av fornøyde deltakere.

Enten du står på langrennsski for første gang eller har vært en markatraver i mange år - vi har kurset som gir deg en enda bedre opplevelse i Marka.

NÅR

Kursene arrangeres mellom januar og mars 2023.
Se oversikt over alle planlagte kurs (med forbehold om endringer).

Vi arrangerer også kurs i romjulen 2022.

TIL PÅMELDING

GRUPPESTØRRELSE

Introkurs = Inntil 6 deltakere
Begynner, Øvet og Viderekomne = Inntil 8 deltakere

ALDERSGRENSE

Du må være minst 15 år for å kunne delta på våre kurs

Nivå og Stilart.

Fersk på ski eller ivrig mosjonist - her finner du kurset som passer deg.

Vi tilbyr kurs for de som aldri har gått på ski og teknikkkurs i klassisk og skøyting på ulike nivå.

> Til INTROKURS
> Til KURS KLASSISK
> Til KURS SKØYTING

«Jeg trodde jeg var flink til å gå på ski, men det var inntil jeg begynte på kurset. Jeg lærte utrolig mye under kurset, og det har kommet godt med gjennom denne flotte vinteren vi har hatt.»

KURSETS OMFANG

Kurs med oppstart i uke  2 og uke 5 består av tre økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag.

Kurs med oppstart i uke 9 består av to økter som arrangeres med èn ukes mellomrom på samme kursdag.

Helgekurs består av to økter, en på lørdag og en på søndag til samme klokkeslett.

Øktlengde er 90 minutter.

Eksempel: Første kurs er mandag i uke 2, kl.1730. Da er andre kursdag mandag i uke 3, kl.1730 og tredje kursdag mandag i uke 4 kl.1730.

KURSTIDSPUNKTER

Mandag til torsdag fra kl.1730* og kl.1915*

*OBS. Noen kurssteder har andre oppstartstider grunnet annen aktivitet. Se oppstartstid for kurset i kalenderen (kommer).

Vi har også noen kurs på dagtid (kl.1015 og kl.1200), som er perfekt for deg som er fleksibel, pensjonist eller jobber turnus.

Vi har også enkelte helgekurs, med oppstart kl.1015 og 1200. Disse arrangeres over 2 økter, en på lørdag og en på søndag til samme klokkeslett.

Tilpasset dine ønsker

Ønsker du å få bedre balanse på skiene, sliter du med å finne rytmen eller er du usikker på om du har riktig kroppsposisjon?

Dette er eksempler på hva vi jobber med på våre langrennskurs. Det er maksimalt 8 deltakere på hver gruppe, som gjør at alle blir sett. Det gir en god blanding av tydelig instruksjon som er gruppebasert, før deltakerne får individuelle tilbakemeldinger.

PRISER

Kurs over 3 økter (oppstart uke 2 og 5) Kurs over 2 økter (oppstart uke 9 og helg) Påbygningskurs (1 økt over 2 timer)
Medlemspris kr 1790,- kr 1290,- kr 740,-
Ikke medlemmer kr 2290,- kr 1790,- kr 990,-