Langrennskurs

Instruktørene

Nedenfor får du en presentasjon av Skiforeningens dyktige instruktører kommende vinter.  

Foto: Magnus Nyløkken

Alle våre instruktører har stor kunnskap og erfaring med langrennsteknikk og trening, og utdannes i tillegg i samarbeid med Norges Skiforbund. 

Instruktører 

Jannicke Johannessen: 37 år. Utdannet fra og jobber i Forsvaret, samt en sivil utdanning innen Human Resource Mannagement.Tidligere aktiv skiløper, trent aldersbestemte og voksne innen langrenn i flere år.
Kurssteder: Lillomarka Arena 

Sebastian Aagnes: 20 år fra Kolsås er langrennstrener (T3/trener 2) i Bærums Skiklub, aktiv langrennsløper (sr.) og gikk i 2015 Birken på 2:51 og Troll Ski (120 km) på 6:31. Han har erfaring fra instruksjon for ulike aldersgrupper og nivåer fra klubb og sommerskiskole. Sebastian studerer på Norges Idrettshøgskole.
Kurssteder: Vestmarksetra

Per-Arne Andersen: er 50 år, og er født og oppvokst på Kampen i Oslo. Han er utdannet ingeniør, og livnærer seg som dette i tillegg til at han jobber som instruktør, friluftslivskribent og fjellfører. Han er på tur i Marka nesten hver dag hele året, og om vinteren trives han best på glatte ski. Han er altså en typisk skiskøyter og staker, og i 2014 staket han Holmenkollmarsjen på glatte ski. 
Kurssteder: Lillomarka, Linderudkollen

Christian Sørnes Karlsen: 24 år. Interesser: Ski, friluftsliv, venner, fiske og være en god ambassadør for Skiforeningen. Utdanning: 1. år friluftslivsstudie ved NIH. Er nå på 5. året ved NMBU for å bli Lektor i Realfag på skolen (Matte og Biologi). Jobb: Langrennsinstruktør for Skiforeningen voksne (5.året). Hjelpelærer og privatlærer i Matte på NMBU. Skierfaring: Født med ski på beina. Mål for vinteren: Legge til rette for gode skikurs for voksne og barn igjennom vinteren. Under 3. timer i Birken.
Kurssteder: Linderudkollen, Holmenkollen, Tryvann v/Øvresetertjern

Morten Espe studerer 3D design fro å bygge på ingeniørbakgrunnen. Er glad i friluftsliv og lange skiturer med og uten startnummer. Trener for å forbedre personlige rekorder og for å komme meg ut i marka.
Kurssteder: Skullerud 

Eirik Odden Solberg: tidligere langrennsløper i Rustad IL. Med sin aktive skibakgrunn sitter han på svært god kunnskap om både teknikk- og trening.
Kurssteder: Skullerud, Greverud 

Dag Hansen:


Kurssteder:
 Holmenkollen og Tryvann ved Øvresetertjern

Chris Wilsher
Kurssteder: Holmenkollen

Henrik Heggen: 
Kurssteder: Tryvann v/Øvresetertjern

Jonas Nermoen: 
Kurssteder: Helgesamling

Emil Bjørnstad: 
Kurssteder:
Helgesamling

Ketil Berstad: 
Kurssteder:
Holmenkollen, Tryvann v/Øvresetertjern

Henning Driveklepp: 
Kurssteder:
Holmenkollen, Fossum

Martin Øiestad: 
Kurssteder:
Tryvann v/Øvresetertjern

Daniel Andersen: 
Kurssteder: 
Greverud, Skullerud, Lillomarka Arena

Hermann H. Jørgensen: 
Kurssteder: 
Skullerud, Greverud

Maren Nenseter: 
Kurssteder:
Holmenkollen, Fossum, Tryvann v/Øvresetertjern 

Nicolay Bjøness Yngsdal: 
Kurssteder: 
Sognsvann, Fossum

Samarbeidspartnere