Langrennskurs

Bedriftskurs

Medarbeidere som er aktive ute i friluft oppnår økt motivasjon og ytelse i de daglige gjøremålene på arbeidsplassen. Skikursene vi tilbyr bygger samhold internt i bedriften, motiverer til fysisk aktivitet og bedrer skiteknikk.

Skiforeningen har svært god erfaring med å tilby langrennskurs til bedrifter. Vi anbefaler maks 10 deltagere pr instruktør og stiller gjerne med flere instruktører for større grupper. Våre instruktører utdannes i samarbeid med Skiforbundet og kan instruere både nybegynnere og de som er ivrige deltagere i turrenn.

Våre langrennskurs gjennomføres på flere steder avhengig av hva som kan passe for den enkelte bedrift. Noen av våre mest populære kurssteder er: Skullerud, Holmenkollen, Øvresetertjern, Sørkedalen og Fossum. Vi setter opp faste kursdager og starttidspunkt er enten klokken 17:30 eller klokken 19:15. Hver kursøkt varer i 90 minutter.

Ta kontakt for tilbud

Det er stor pågang på våre bedriftskurs, så vi anbefaler å være tidlig ute med påmeldingen. Vi prioriterer bedrifter som vil gjennomføre tre kurskvelder.

Ta kontakt med leder for voksenkurs, Haakon Magan, på haakon.magan@skiforeningen.no og spesifiser følgende:

• Ønsket sted
  • Ønsket starttidspunkt