Langrennskurs

Bedrifts- og Gruppekurs

Savner du dine kollegaer på hjemmekontor? Eller ser dere etter en ny utfordring for vennegjengen? Da har vi det rette for dere! På våre populære langrennskurs for bedrifter og vennegrupper bygger vi samhold, motiverer til fysisk aktivitet og bedrer skiteknikk.

Skiforeningen har svært god erfaring med å tilby langrennskurs til bedrifter. I en tid der mange sitter på hjemmekontor, kan en felles skitur med kollegaer være en velkommen aktivitet som er helt fritt for tilkoblingsproblemer i Teams. Hvorfor ikke bli litt bedre på ski samtidig? Vi anbefaler en gruppestørrelse på 8 deltagere pr instruktør og stiller gjerne med flere instruktører for større/flere grupper. Våre instruktører har flere års erfaring fra langrennskurs og mange har gått på ski hele livet. Instruktørene er flinke til å ta tilpasse kurs for både nybegynnere, de som er ivrige deltagere i turrenn, og de som er midt i mellom. 

Våre langrennskurs kan gjennomføres på flere steder avhengig av hva som kan passe for den enkelte bedrift. Noen av våre mest populære kurssteder er: Skullerud, Holmenkollen, Øvresetertjern, Sørkedalen og Fossum. De fleste bedrifter velger å følge vårt ordinære kursopplegg med tre kursøkter, fordelt over tre uker. Sammen med bedriften setter vi opp faste kursdager og starttidspunkt er enten klokken 17:30 eller klokken 19:15. Hver kursøkt varer i 90 minutter. 

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud

Våre bedriftskurs er populære, og vi anbefaler derfor å være tidlig ute med påmeldingen for å sikre ønsket sted og tidspunkt. Vi skal prøve å legge tilrette for deres ønsker og behov så godt vi kan, men tar forbehold til ledig kapasitet på kursstedene og hos instruktørstaben. Ved stor pågang vil vi prioritere bedrifter som ønsker kurs over 3 økter. 

Ta kontakt med leder for voksenkurs, Elisabeth Uhlig-Nordølum, på elisabeth.uhlig.nordolum@skiforeningen.no og beskriv gjerne følgende:

  • Ønsket sted
  • Ønsket starttidspunkt
  • Ønskede kursuker
  • Ca antall deltagere
  • Klassisk eller skøyting
  • Nivå på deltagere

 

Samarbeidspartnere