Langrennskurs

Spørsmål og svar

Få svar på det du lurer på om våre langrennskurs.

Når åpner påmeldingen for kurs vinter 2022?

Nye kursdatoer legges ut mot slutten av oktober, påmeldingen åpner samtidig. 

Kurset mitt i 2021 ble avlyst, og jeg var meldt på med gavekort. Hva skjer med gavekortet mitt?

Vi har automatisk forlenget gyldigheten på alle gavekort til mars 2022. Du trenger ikke å foreta deg noe for å få utvidet gyldighet.

Når stenger kurspåmeldingen for et kurs?

Kurspåmelding for hver enkelt kurs stenger dagen før, kl.1200, eller når kurset er fulltegnet. Kurs som starter på mandager stenger fredag kl.1600.

Har dere venteliste for kurs som er fulltegnete?

Nei, vi har desverre ingen venteliste for fulltegnete kurs. Men vi har et bredt utvalg av kurs på ulike steder og tidpunktet, som skal gjøre det lett å finne et alternativ kurs. Ved avmeldinger åpnes den ledige kursplassen igjen for ordinær påmelding, men vi har ikke mulighet til å informere enkelte deltakere om eventuelle åpninger og ber derfor om å følge med på nettsiden, eller ta kontakt med kurs@skiforeningen.no 

Jeg har et gavekort, hvordan melder jeg meg på?

Send en e-post til kurs@skiforeningen.no med ditt navn og ønsket kurs, og legg gjerne ved gavekortet ditt (PDF). Vi melder deg på manuelt og sender deg en påmeldingsbekreftelse på e-post. 

Kan jeg bytte kurs etter jeg har meldt meg på?

Ja, det er ingen problem å bytte til et annet kurs (nivå eller tidspunkt/sted), så lenge det er ledige plasser. Det er mulig å bytte kurs inn til en uke før kursstart på ditt opprinnelige kurs. 

Hva må jeg ha med på kurs?

Alle deltakere skal møte opp med ferdigsmurte ski, staver og værtilpasset klær. Unntaket er våre "Innføringskurs", der utlånsutstyr vil være tilgjengelig. 

Felleski eller smøreski?

Begge deler fungerer fint på våre klassisk kurs.

Jeg har meldt meg på skøytekurs. Må jeg ha egne skøyeteski?

For kursene "Skøyting nybegynnere" og "Skøyting litt øvet" går det fint om du deltar med klassisk ski. Klassiske smøreski, som ikke er smurte med festevoks kan brukes i begynnelesen, før man eventuelt går til innkjøp av skøyteski. Felleski derimot er ikke egnet til skøyting. 

Jeg er usikker hvilket nivå jeg burde melde meg på. 

Les gjennom vår nivåbeskrivelse, for å få svar på hvor du bør melde deg på. Er du fortsatt i tvil, ta kontakt med kurs@skiforeningen.no

Fikk du ikke svar på ditt spørsmål? Ta kontakt med kurs@skiforeningen.no

Samarbeidspartnere