Langrennskurs

Dette lærer du på våre langrennskurs

God langrennsteknikk gir mer skiglede i sporet. Vi tilbyr kurs i skøyting og klassisk for alle nivå.

Er du ute etter mestringsfølelse og mer moro i skisporet? Da er våre langrennskurs noe for deg. Vi har kurs på flere nivå i både klassisk og skøyting. Uansett om du er fersk på ski, ønsker å bli mer effektiv på tur eller ønsker å lære deg å skøyte - vi har kurset for deg.

Tilpasset dine ønsker

Ønsker du å få bedre balanse på skiene, sliter du med å finne rytmen eller er du usikker på om du har riktig kroppsposisjon? Dette er eksempler på hva vi jobber med på våre langrennskurs. Det er maksimalt 8 deltakere på hver gruppe, som gjør at alle blir sett. Det gir en god blanding av tydelig instruksjon som er gruppebasert, før deltakerne får individuelle tilbakemeldinger.

Lang tradisjon

I 2023 fyller Skiforeningens langrennskurs 100 år, og lang videreføring av god kompetanse gir oss svært fornøyde deltakere:  

«Storfornøyd og livsendrende 😊» 

«Jeg trodde jeg var flink til å gå på ski, men det var inntil jeg begynte på kurset. Jeg lærte utrolig mye under kurset, og det har kommet godt med gjennom denne flotte vinteren vi har hatt.» 

«Godt opplegg – det er aldri for sent å lære teknikk – kan kun bli bedre på ski 😊» 

«Jeg er svært fornøyd med kurset og med instruktøren. Prøver alltid å gå mer riktig på ski, men trenger litt mer muskelkraft for å bli merkbart bedre»

Sosialt

Langrennskurs for grupper bygger samhold, og skaper gode opplevelser man kan dele. Derfor ser vi en tydelig trend med at bedrifter og vennegrupper ønsker kurs. Det sosiale elementet på kurs er for mange like viktig som å lære teknikk.

_KIF4012.jpg

 

 

Samarbeidspartnere