Langrennskurs

Nå kan du finpusse skiteknikken på Løvlia 

Skiforeningen tar de populære skiteknikk-kursene hjem til Marka.

Publisert 05.12.2022

I en årrekke har Skiforeningen gjennomført populære helgesamlinger i skiteknikk på ulike fjelldestinasjoner. I år blir det ny vri. 

– Nå henter vi hjem de populære helgesamlinge våre til Marka! Denne vinteren skal vi nemlig til Markas indrefilet og Skiforeningens egen Løvlia skistue, forteller Elisabeth Uhlig-Nordølum, prosjektleder for langrennskurs i Skiforeningen. 

Nivåene

På helgesamlingen blir det intensiv skiteknikk-opplæring. Og masse hygge på en av Markas flottes skistuer. Skiforeningens instruktører deler deltagerne inn i to grupper:

  • De som er nokså erfarne, og gjerne vil pusse og kanskje til og med perfeksjonere teknikken  
  • De som er på et grunnleggende nivå. Altså ikke nybegynner, men som kanskje ikke har lært noe særlig teknikk fra før.  

Perfekt utgangspunkt

– Løvlia er et perfekt utgangspunkt for kurs som dette. Løvlia-flaka og områdene rundt egner seg ypperlig til å terpe teknikken, sier Elisabeth. 

I løpet av helgen gjennomføres tre solide teknikkøkter. Det blir faglig påfyll og egen smørehjelp. Mellom øktene blir det god mat og avslapning på Skiforeningens egen skistue i Krokskogen.

– Helgesamlingen blir en ypperlig anledning til å få en flott langrennshelg med venner og familie, sier de.   

Her finner du alle detaljer om skihelgen på Løvlia. 

P.S! Har du du spørsmål om hvilket nivå som er best for deg? Ta gjerne kontakt med oss, så veileder vi  deg gjerne: kurs@skiforeningen.no 

Løvliaflaka: En vakker vinterdag. Med akkurat slike forhold det er bestilt til skihelgen i slutten av januar. Foto: Per Gulbrandsen. 

Gleder seg: Thea Hofossæter og Henrik Nilsson tok over driften av Løvlia i høst. Nå pågår oppgraderinger. Å arrangere helgekurs i skiteknikk har vært et stort ønske fra de to. 

Samarbeidspartnere