Langrennskurs

Helgesamling på Løvlia

Bli med på helgesamlingen som gir deg markaglede, snø og masse skiglede.

Helgekurs i Marka - Løvlia skistue 27. - 29. januar 2023

Vår populære helgesamling er tilbake. Skiforeningens langrennskurs blir 100 år denne vinteren, og vi benytter anledning til å "hente hjem" helgesamlingen til våre egne omgivelser. Nå skal vi nemlig til Markas indrefilet og Skiforeningens egen Løvlia skistue. I flotte omgivelser skal vi nyte hyttelivet og få tre flotte kursøkter.

I løpet av helgen gjennomføres tre solide teknikkøkter, det blir faglig påfyll og egen smørehjelp. Mellom øktene spiser vi god mat og slapper av i Skiforeningens egen skistue i Krokskogen, som både er nyoppusset og har fått nytt vertskap.

Helgesamlingen er dessuten en ypperlig anledning til å få en flott langrennshelg med venner og familie. På Løvlias 2-, 4- og 6-mannsrom kan dere oppleve skihelgen sammen.

Inkludert i prisen

• 3 kursøkter à 90 minutter
  • 2 overnattinger på nyoppussede Løvlia (sengetøy og håndklær inkludert)
  • 6 måltider (2 x 3-retters middag, 2 x frokost, 2 x lunsj) eks. drikke
  • Overnatting i 2-, 4- eller 6-manns rom* (det blir satt opp "sovesaler" etter kjønn for de som reiser alene)
  • Dusj/toalett i gangen
  • Tørkerom

OBS - Overnatting. Det er kun et begrenset antall med dobbeltrom, vi oppfordrer derfor par, vennegrupper og familier som reiser sammen å overnatte sammen. Send en e-post til kurs@skiforeningen.no etter påmelding på hvem du reiser sammen med.

Gå til påmelding

Vi har arrangert helgesamlinger i mange år, og her er noen tilbakemeldinger fra tidligere deltakere:

«Tusen takk for en flott helg!»

«Må bare gjenta at samlingen mer enn svarte til allerede høye forventninger. Flott heterogen gruppe; alle slags type mennesker i alle aldre. Det eneste homogene var at alle var positive og veldig hyggelige.»

«Fine treningsøkter, veldig god mat! Rimelig pris! Veldig flott å kunne ta toget og bli hentet på stasjonen!»

Geilo_Christine_2.jpg

SLIK BLIR KURSHELGEN

FREDAG
Individuell ankomst
Innsjekk på Løvlia fra kl. 15:00
Middag og fellessamling

LØRDAG
Frokost
Lunsj
Middag

SØNDAG
Frokost
Lunsj
Individuell avreise

TEKNIKK OG NIVÅ

Klassisk
1) Begynner - litt øvet:* Du har prøvd langrennski noen ganger, gått noen turer, men har aldri fått teknikkopplæring.
2) Øvet - viderekomne: Du går flere skiturer i uken og kanskje til og med noen turrenn, har grunnleggende til god forståelse av teknikk og ønsker å fokusere på hvordan teknikken kan brukes i ulike terreng, og jobbe med detaljene.

*Samlingen passer ikke for deg som aldri har gått på langrennski.

Skøyting
1) Begynner - litt øvet: Du har god erfaring med klassisk, men ingen til liten erfaring i skøyting, du ønsker å bli trygg på grunnleggende skøyteteknikk.
2) Øvet - viderekomne: Du tar deg rene skøyteøkter i ny og ne, har grunnleggende til god forståelse av teknikken og ønsker å fokusere på hvordan teknikken kan brukes i ulike terreng og jobbe med detaljene.

Ved påmelding velger du kun stilart og overnatting, vi deler inn i grupper etter nivå før første kursøkt.

PRISER JANUAR 2023 LØVLIA
Fra 4890,- kr per person som inkluderer*:

• Langrennskurset: tre teknikkøkter a 90 min
  • Individuell smørehjelp
  • Seks måltider
  • Overnatting fredag til søndag

OBS. Gi beskjed ved booking på hvem du reiser sammen med og kan dele rom med kurs@skiforeningen.no med navn på hvem du vil dele rom med.

*Prisen avhenger av medlemskap i Skiforeningen

TRANSPORT

Individuell med bil. Som overnattingsgjest kan du kjøre helt inn til Løvlia. Du vil få informasjon om hvordan bommen kan passeres i forkant av oppholdet ditt.

OBS. Det er begrenset med antall plasser og vi oppfordrer til samkjøring. Det er også parkeringsmuligheter litt lenger ned ved bommen. Vi vil bistå med henting (ev. henting av bagasje dersom noen ønsker å gå det siste stykke på ski).

Har du ikke egen bil med ønsker å delta? Ta kontakt med oss, så skal vi finne en løsning sammen.

Gå til påmelding