Langrennskurs

Friplass på barne- og ungdomskurs

Vi ønsker at våre skikurs for barn og ungdom mellom 9 og 16 år skal være for alle.

Søk om friplass

I samarbeid med Bufdir tilbyr tilbyr friplasser til barn, ungdom og unge voksne (9-25 år) som trenger det. Friplass kan søkes på grunnlag av vanskelig økonomisk situasjon over tid.

Kryss av i søknadsskjema om du ønsker å delta på skikurs for:
- barn 9-12 år
- ungdom 13-16 år
- unge voksne 17-25 år

SØKNADSFRISTER

• Søknaden skal sendes så fort som mulig og seneset 10 dager før kursstart. Sjekk vår kurskalender for akutelle kurs fra og med januar 2021.
  • Søknadsskjema sendes til: friplass@skiforeningen.no

BEHOV FOR Å LÅNE SKIUTSTYR?

Barn, ungdommer og unge voksne som får friplass får også låne skiutstyr gratis av Skiforeningen etter behov.

Behov for skiutstyr må registreres i søknadskjemaet. Husk å oppgi kroppshøyde og skostørrelse.

Har du spørsmål ang. friplasser på våre ungdomskurs, ta kontakt med Elisabeth Uhlig-Nordølum på e-post: friplass@skiforeningen.no eller på tlf: 22 92 32 00.

Søknadsskjema finner du her

Barne- og ungdomskurs

Ønsker du å øke skigleden og samtidig lære grunnleggende langrennsteknikk? Bli med på et morsomt og lystbetont langrennskurs! Påmelding for vinteren 2021 er nå åpen.