Langrennskurs

Friplass på barne- og ungdomskurs

Vi ønsker at våre skikurs for barn og ungdom mellom 9 og 16 år skal være for alle.

Søk om friplass

Skiforeningen tilbyr friplasser til barn og ungdom (9-16 år) som trenger det. Friplass kan søkes på grunnlag av vanskelig økonomisk situasjon over tid. Du kan lese mer om våre barne- og ungdomskurs her.

SØKNADSFRISTER

• 17. desember-  for kurs med oppstart i uke 2, 2020
  • 14. januar-  for kurs med oppstart i uke 5, 2020
  • 8. februar-  for kurs med oppstart i uke 9, 2020

BEHOV FOR Å LÅNE SKIUTSTYR?

Barn og ungdommer som får friplass får også låne skiutstyr gratis av Skiforeningen.
Behov for skiutstyr må registreres i søknadskjemaet.

Har du spørsmål ang. friplasser på våre ungdomskurs, ta kontakt med Haakon Magan på e-post: friplass@skiforeningen.no eller på tlf: 22 92 32 00.

Søknadsskjema finner du her

Barne- og ungdomskurs

Ønsker du å øke skigleden og samtidig lære grunnleggende langrennsteknikk? Bli med på et morsomt og lysbetont langrennskurs! Kursene er over for denne gang, påmelding til kurs neste vinter åpner 15. okotber 2020.