Langrennskurs

Aktuell kursstatus

Aktuell informasjon og informasjon om kurs, kursbytte, utsettelser m.m..

Oppdatert 13.januar 2022

Alle kurs fra uke 2 går som planlagt. 

Det er skiføre på alle våre kurssteder til tross for varmegrader og vi planlegger derfor for ordinær gjennomføring på alle våre kurs fra og med uke 2. OBS: Endringer kan forekomme. 

Endringer for følgende kurs: Skøyting litt øvet kl.1730 på Skullerud, alle deltakere har blitt informert skriftlig. Ta kontakt med kurs@skiforeningen.no dersom du ikke har hørt noe. 

Hvis du ikke mottar annen informasjon fra oss går kurset ditt som planlagt. Ved værendringer gir vi beskjed så fort vi kan se at det påvirker forholdene i den grad at kurs ikke vil være mulig å gjennomføre. 

Fulle kurs - nybegynner og litt øvet

En rekke kurs, spesielt klassisk nybegynner og litt øvet, begynner å bli fulltegnet på mange av kursstedene. Sjekk alltid på flere kurssteder for å finne ledige plasser dersom du er fleksibel på sted. 

Vi har dessverre ingen venteliste for kursene. Ledige plasser (også ved avmelding) vil alltid være tilgjengelig i vår kalender

Vi prøver å få satt opp flere kurs i februar, kan dog ikke love dette på nåværende tidspunkt. Vi anbefaler derfor å sjekke kalenderen for oppdaterte datoer, eller følge med på denne siden. 

Introkurs for nybegynnere
Vi jobber med å få satt opp flere kurs, an dog ikke love dette på nåværende tidspunkt. Vi anbefaler derfor å sjekke kalenderen for oppdaterte datoer, eller følge med på denne siden. 
Introkurset holdes først og fremst på norsk.

Kursnivå - usikker hva som passer deg?

Du finner en beskrivelse av kursninvåene på denne siden

Er du i karantene, syk eller kan ikke delta av andre grunner?

Vi kan dessverre ikke tilby refusjon i dette tilfelle. Ved ledig kapasitet kan du bytte til et annet kurs inntil en uke før kursoppstart på det kurset du ønsker å bytte til. Sjekk kalenderen for å finne et nytt kurs som kan passe deg, og send en henvendelse med informasjon om hvilket kurs du ønsker å bytte til, samt hvilket kurs du opprinnelig var påmeldt på. 

Oppsamlingskurs på slutten av sesongen. 

Ved stor pågang forsøker vi å sette opp oppsamlingskurs på slutten av sesongen, for å favne de som ev. har gått glipp av en kursøkt. 

Smittevern på kurs

Lurer du på hvordan vi ivaretar smittevern - se mer informasjon her.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Mange kurs i januar begynner å bli fulltegnet, men det er fremdeles ledige plasser på flere kurs, spesielt skøyting. Ta en titt på vår kalender for å finne ledige plasser på ditt ønsket kursnivå. 

Har du spørsmål ang. kurs, påmelding eller annet ta kontakt med oss på e-post: kurs@skiforeningen.no

______________________________________________________________
English

With good snow conditions at all of our course venues, we plan for ordinary start for alle courses from week 2. Many courses are soon fully booked, check our calender for available coures spots.

Do you want to know how we adjust our courses to current corona guidelines, check this news article (in Norwegian).

For questions please contact us on: kurs@skiforeningen.no 
 

Samarbeidspartnere