Langrennskurs

Vi har utviklet og arrangert skikurs i over 90 år - første langrennskurs ble arrangert i 1923. Kompetanse skapes gjennom erfaring og utvikling. Hvert år gir Skiforeningen over 2000 deltakere gode tips og råd, og bidrar til bedre skiopplevelser.

Romjulskurs

Bruk romjulen til å oppleve skiglede og samtidig bedre din langrennsteknikk!

Publisert 08.12.2017

Skiforeningens langrennskurs gir bedre skiteknikk og større skiglede. Gode samarbeidspartnere fra næringslivet bidrar for at disse kursene og...

Publisert 02.11.2017

Gavekort langrennskurs

Gi bort en skiopplevelse! Kjøper du gavekort før jul får du smørekurs for deg og gavekortmottakeren med på kjøpet.

Publisert 02.11.2017

Bli bedre på ski med denne øvelsen

Mens snøen lar vente på seg, kan du forbedre skiteknikken din også uten det hvite element. Vi gir deg landslagets beste tips til hufsing.

Publisert 13.11.2015

Slik renser du skiene dine

Har du plassert skiene dine lengst inne i boden med påskeklisteret fra i fjor? Gjør skiene klare for vintersesongen ved å følge disse enkle rådene.

Publisert 29.10.2015