Kollentrappa

Spørsmål og svar

Alt du måtte lure på rundt Kollentrappa 2022

Hva er Kollentrappa?

Kollentrappa  er et unikt trappeløp i skisportens nasjonalanlegg - selveste Holmenkollbakken. Du starter nederst der hopperne lander på vinteren, og går eller løpet opp 600 trapptrinn til toppen av hoppbakken. Norges mest spektakulære trappeløp har plass til alle. Du kan melde deg på i mosjonist klassen med eller uten tidtaking, eller kjempe om den raskeste tiden opp bakken. Kollentrappa er åpent for alle fra og med 7 år - så hvorfor ikke utfordre et familiemedlem til duell opp Holmenkollen. Kollentrappa arrangeres av Skiforeningen og Trappefolket, og startskuddet gikk for første gang i 2015. Siden den gangen har arrangementet vokst i størrelse og vi gleder oss til fortsettelsen.

Når arrangeres Kollentrappa 2022?

Kollentrappa 2022 arrangeres mandag 30.mai 2022.
Første start er kl.1800.

Hvordan får jeg informasjon om startnummer og starttid?

Du vil få tilstendt personlig startnummer og starttid uken før arrangementet.

Hva skjer hvis jeg ikke kan starte?

Påmeldingen er bindende (se våre påmeldingsvillkår). Det gis ingen refusjon når deltakeren er forhindret i å delta, uansett grunn.

Kan jeg endre navn på deltaker?

Navneendring er mulig inntil to uker før arrangement (16.mai), etter det kan vi dessverre ikke foreta endring på navn på deltaker.

Hvor henter jeg startnummeret?

Startnummeret hentes i pressesenteret på stadion, se arenaplan. Startnummeruthenting åpner kl.1700. Møtt opp i god tid før din start. Startnummeret må hentes senest 20 min før DIN starttid.

Kan jeg melde meg på på selve arrangmenetsdagen?

Ja, hvis vi har ledige plasser er det mulig å melde seg på når man kommer til arenaen. Du vil da bli tildelt den første ledige startplassen i startgruppen som passer arrangøren best.

På hvilken side av hoppbakken starter jeg?

Startnummer med partall starter på høyre side - oddetall på venstre side.

Hva gjør jeg når noen raskere kommer bak meg?

Trappa er smal enkelte steder og vi ber deg derfor om å vise hensyn til folk som skulle komme bak i raskere fart. Hold deg til høyre og passer til venstre.

Hvordan kommer jeg meg ned etter målgang?

Du går ned branntrappen - fin tur det også. Deretter krysser du Kollentorget, og fortsetter langs tribunen av hoppbakken. Se også arenakart.

Er det matservering på areaen?

Vår samarbeidspartner Nord bakeri vil være tilstede, dele ut gratis Markakaffe og gi deg gode priser på sine smakfulle boller og matpakker. Imsdal og Maxim slukker tørsten din på toppen av hoppbakken og på arenaen.

Er det muligheter for parkering?

Ja, det er det. Se parkeringsplassene på arenakartet

Vil det bli begrensninger også i 2022 mtp. antall deltakere og smittevern?

Vi planlegger for vanlig gjennomføring, uten antallsbregrensninger eller andre smittevernregler. På knutepunkter og kontaktoverflater vil det allikevel være tilgjengelig antibac. Samtidig vil vi til enhver tid følge myndighetenes retningslinjer, og endringer kan derfor forekomme.

Har du flere spørmsål? Ta kontakt med oss på kollentrappa@skiforeningen.no

Ønsker du et innblikk hvordan det er å delta på trappeløpet? Se filmen for virkelighetsfølelsen: