Kollentrappa

Spørsmål og svar

Alt du måtte lure på rundt Kollentrappa 2021

Hva er Kollentrappa?

Kollentrappa  er et unikt trappeløp i skisportens nasjonalanlegg - selveste Holmenkollbakken. Du starter nederst der hopperne lander på vinteren, og går eller løpet opp 600 trapptrinn til toppen av hoppbakken. Norges mest spektakulære trappeløp har plass til alle. Du kan melde deg på i mosjonist klassen med eller uten tidtaking, eller kjempe om den raskeste tiden opp bakken. Kollentrappa er åpent for alle fra og med 7 år - så hvorfor ikke utfordre et familiemedlem til duell opp Holmenkollen. Kollentrappa arrangeres av Skiforeningen og Trappefolket, og startskuddet gikk for første gang i 2015. Siden den gangen har arrangementet vokst i størrelse og vi gleder oss til fortsettelsen.

Når arrangeres Kollentrappa 2022?

Dato for neste år er ikke bestemt enda. Følg med på våre nettsider og båre kanaler i sosiale medier for oppdatert informasjon.

Hva gjør dere for oppretteholde god smittevern?

Kollentrappa 2021 er et lukket arrangement. Arenaen kan kun entres med startnummer og det ingen adgang for ikke deltagende. 

Les mer om smittervern her


Hvor henter jeg startnummeret

Startnummeret hentes fra kl.1630 i startnummerteltet ved siden av parkeringsplassen. Du må hente startnummer senest 30 min før DIN start.  Derfra går du rett inn i oppvarmingsområdet, rett etterinngangen finn du også oppbevaringsmuligheter for tøy/bagger. 

Kan jeg melde meg på på selve arrangmenetsdagen?

Ja, vi har fortsatt ledige plasser og det er derfor mulig å melde seg på når man kommer til arenaen. Du vil da bli tildelt den første ledige startplassen i startgruppen som pågår. 

På hvilken side av hoppbakken starter jeg?

Startnummer med partall starter på høyre side - Oddetall venstre side.

Hva gjør jeg når noen raskere kommer bak meg?

Trappa er smal enkelte steder og vi ber deg derfor om å vise hensyn til folk som skulle komme bak i raskere fart. Hold deg til høyre og passer til venstre.

Hvordan kommer jeg meg ned etter målgang?

Du går ned nødtrappen - fin tur det også. Deretter krysser du Kollentorget, fortsetter du langs tribunen av hoppbakken - ned ved Bikkja i bakken, og tilbake til arenaen (på andre siden av der du kom inn).  

Er det matservering på areaen?

Det vil bli enkel matservering i år. OBS - betaling kun med VIPPS

Er det muligheter for parkering?

Ja, det er det. Se parkeringsplassene på arenakartet

Har du flere spørmsål? Ta kontakt med oss på kollentrappa@skiforeningen.no

Ønsker du et innblikk hvordan det er å delta på trappeløpet? Se filmen for virkelighetsfølelsen:

 

 

Samarbeidspartnere