Kollentrappa

Kollentrappa 2020 arrangeres 4. juni. Påmeldingen er åpen!

Trykk her for påmelding

Hva koster løpet?

Fra 7-10 år: kr 195,-

Fra 11 år og oppover: kr 295,- + 40kr lisens

Medlemspris (Skiforeningen): 265,- + 40kr lisens

Barn 7-10 år (Skiforeningen): 165,-

Når starter arrangementet?

Bedriftsstart (for de som har avtalt dette) fra klokken 17:30.
Ordinær start 18:00 og siste start 20:00.
Startintervall: hvert 15 sekund.
Alle vil få en mail senest dagen før løpet med eksakt starttid.

Du må hente startnummeret ditt senest 30 minutter før DIN starttid. Startnummer kan hentes fra kl. 16.00, og etteranmelding skjer også fra kl. 16.00. Se kartet nederst på denne siden for oversikt. NB: vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt for startnummer før løpet starter.

Frister

• For bestilling av deltakertrøye må påmeldingen skje innen 18.mai. Koster 50,- i tillegg til påmeldingsavgift.
  • For navn på startnummeret må påmeldingen skje innen 21. mai.

Hvilken pulje skal jeg melde meg på?

Vi anbefaler å velge pulje etter følgende ambisjoner/forutsetninger for løpsopplegg:

Mosjonist uten tid: her vil du ikke bli tatt tiden på.

Mosjonist: gå rolig jevnt

Mosjonist pluss: starte med løping rolig tempo for så å gå.

Supermosjonist: starte å løpe forholdsvis fort - gå- løpe - gå- løpe (Løper du eksempelvis 10 km på under 45 så er dette din pulje.)

Bedriftspåmelding

De som benytter seg av bedriftspåmelding til kollentrappa@skiforeningen.no får starte etter hverandre mellom kl. 17:30 og 18:00. Er dere 20 deltakere eller flere kan vi tilby deres egen logo på startnummer (betinger påmelding innen 3.mai). Vi legger opp til duell mellom de som ønsker det – med start samtidig i hver sin trapp. Mer info mottas etter henvendelse på mail.

Duell

Duell er en konkurranse i konkurransen hvor du utfordrer en venn til fellesstart i hvert deres trappesystem. Hva med en skikkelig duell med en kollega på din arbeidsplass? Hva med å utfordre andre bedrifter/bransjekollegaer? 600 trappetrinn og førstemann til toppen.

Hvordan oppgi ønsket duell? Ved påmelding, og på "min side" kan du "utfordre en venn" til duell ved å oppgi navn og e-post adresse. Vi videresender utfordringen slik at mottaker deretter kan bekrefte om han er med på leken. Viktig: mottaker må melde seg på gjennom linken som mottas på mail for at duellen skal bli registrert.

Trykk her for påmelding