Kollentrappa

Klubber, Bedrifter og Grupper

Kollentrappa er en gyllen mulighet til å aktivisere ansatte i din bedrift, eller samle hele klubben. Norges mest spektakulære trappeløp passer for alle, enten man ønsker å gå opp i rolig tempo eller om man sikter mot ny løyperekord. Eller kanskje ønsker du å utfordre en kollega til duell?

Nå kan du melde på din klubb eller bedrift til Kollentrappa 2022 og få en samlet faktura. Send en mail til kollentrappa@skiforeningen.no med antall startnummer dere ønsker samt om dere ønsker å starte i samme startpulje eller individuelt.

Rabatt for klubber/bedrift/grupper*: 15 personer eller fler: 5% rabatt. 30 personer eller fler: 10% rabatt. Fakturagebyr på kr 75,- tilkommer.

Kode og beskrivelse for påmelding sendes dere så fort fakturainfo er registrert. De enkelte deltakerne legger deretter selv inn påmeldingen og benytter oppgitt kode i feltet rabattkode under personalia. Vennligst merk at påmeldinger gjort via gruppekode er unntatt videresalg/navnendring.

Startnummer som ikke benyttes refunderes ikke.

*Rabatten forutsetter at det kan sendes samlet faktura for det antall deltakere dere bestiller og kan ikke benyttes i kombinasjon med medlemsrabatter. Det gis ikke rabatt på lisens til Norges Friidrettsforbund.

Påmeldingsvillkår for klubber og bedrifter ved gruppepåmelding