Kollentrappa

Deltakerinfo

Alt du måtte lure på om årets utgave av Kollentrappa.

Var du påmeldt i 2020? Da har din påmelding blitt automatisk overført til 2021.

Ta kontakt med oss ved spørsmål: kollentrappa@skiforeningen.no

Priser 2021

Fra 7-10 år: kr 195,-
Fra 11 år og oppover: kr 295,- + 40kr lisens
Medlemspris (Skiforeningen): 265,- + 40kr lisens
Barn 7-10 år (Skiforeningen): 165,-

Start og puljer 2021

Ordinær start ca. kl.17:30 og siste start ca. kl.20:00.

Årets arrangement kommer til å bli litt annerledes enn tidligere. For å ivareta smittevern og sikkerhet til enhver deltaker blir det begrenset antall plasser og vi legger opp til adskilte 3 puljer med god avstand mellom deltakere og en kort pause mellom puljene. Se starttid for de enkle puljene nedenfor. Fylles ikke puljene opp trekker vi fram starttiden på de senere øvelsene, for å unngå flere pauser i arrangmentet enn det som er lagt opp. Startintervall bestemmes etter gjelende smittevernregler i forkant av arrangementet. Du vil få informasjon om DIN starttid i god tid.

Du må hente startnummeret ditt senest 30 minutter før DIN starttid. Startnummer kan hentes fra kl. 16.00, og etteranmelding skjer også fra kl. 16.00. Se kartet nederst på denne siden for oversikt. NB: Begrenset antall plasser. Vi tar forbehold om at vi kan bli utsolgt for startnummer i forkant av arrangementet.

Vi anbefaler å velge pulje etter følgende ambisjoner/forutsetninger for løpsopplegg:

Mosjonist uten tid:
- Her vil du ikke bli tatt tiden på
- Første start kl.1730

Mosjonist
- Gå rolig jevnt
- Første start pulje 1 ca. kl.1750
- Første start pulje 2 ca kl.1825

Mosjonist pluss
- Starte med løping rolig tempo for så å gå
- Første start ca kl.1920

Supermosjonist
- Starte å løpe forholdsvis fort - gå- løpe - gå- løpe, løper du eksempelvis 10
  km på under 45 så er dette din pulje.
- Første start ca kl.1940

OBS Starttidene er med forbehold. For å ivareta smittevern og følge gjeldende retningslinjer er det mulig at vi må endre starttidspunktene for puljene ved behov. Du får din personlig startid i forkant av arrangementet.

Duell

Duell er en konkurranse i konkurransen hvor du utfordrer en venn til fellesstart i hvert deres trappesystem. Hva med en skikkelig duell med en kollega på din arbeidsplass? Hva med å utfordre andre bedrifter/bransjekollegaer? 600 trappetrinn og førstemann til toppen.

Hvordan oppgi ønsket duell? Ved påmelding, og på "min side" kan du "utfordre en venn" til duell ved å oppgi navn og e-post adresse. Vi videresender utfordringen slik at mottaker deretter kan bekrefte om han er med på leken. Viktig: mottaker må melde seg på gjennom linken som mottas på mail for at duellen skal bli registrert.

Få oversikt over løypekart og stadionområdet