Kollentrappa

Deltakerinfo

Alt du måtte lure på om årets utgave av Kollentrappa.

 

 

VIKTIG - Denne siden blir fortløpende oppdatert, og endringer kan forekomme.

Til Påmelding

Har du vunnet en startplass til Kollentrappa 2022? Ta kontakt med kollentrappa@skiforeningen.no for påmelding.

STARTNUMMERUTHENTING
Vi sender ut informasjon om DIN personlig starttid og ditt startnummer i uken før arrangementet. Startnummeret hentes i pressesenteret på arenaen innen 20 min før din personlig starttid. Se arenakart. 

Startnummeruthenting åpner kl.17:00, første start går kl.18:00
Siste start senest kl.19:53

START
Starten går i bunn av hoppbakken. Oddetall starter på venstre siden av trappa, partall på høyre siden av trappa. Du følger "hoppskålaen" (tribunene etter landingen) på venstre side (uavhengig av startnummeret ditt) og går gangbroen ned til bunn av hoppbakken (følg skilting). 

VIKTIG: Det er frivillige som vil vise deg vei til riktig startside, og hjelpe deg med å holde styr på når du skal starte. Ha gjerne med en klokke selv også, slik at du vet når du bør gå mot start. 

PARKERING OG TAOLETTER
Det er flere parkeringsplasser i tilknytning til arena (se arenakart). Plassene er dog begrenset og vi oppfordrer derfor til kollektivtransport (t-bane) eller samkjøring. 

Det er to toalettområder på anelgget (se arenakart). Et ved den nærmeste parkeringsplassen rett før du entrer arenaen. Det andre er i Pressesenteret, der du også henter startnummer. Begge er tilgjengelige for alle deltakere, uansett om du har løpt eller skal løpe.

BAGASJE
Bagasjeoppbevaring skjer utendørs i et avgrenset området på eget ansvar (ubevoktet). Du oppfordres til å merke sekken din med navn på forhånd. Bagasjeområdet finner du rett ved Skiforeningens telt. 

MAT OG DRIKKE
Det vil være drikkestasjon før og etter løpet. Få en Imsdalflaske på toppen av bakken, eller fyll på lagrene med Maxim sportsdrikk når du er tilbake på arenaen.

Nord bakeri vil være tilstede på arenaen med gratis Markakaffe og gir deg en god pris på sine smakfulle matpakker og boller. 

NÅR DU ER FERDIG
Når du har fått igjen pusten, nytt utsikten og tatt med deg en flaske vann går du ned branntrappen på baksiden av hoppet (utgang gjennom i rommet bak målgang). Derfra følger du veien ned til Kollentorget (foran ingangen til museet) og videre ned langs tribunene ved unnarennet. På arenaen venter mat, drikke og andre spennende stands på deg. 

PREMIEUTDELING
Kl.1910 ved Skiforeningens informasjonstelt på arenaen.

Har du flere spørsmål? Vi har samlet de hyppigste spørsmålene her: 
Til FAQ

Samarbeidspartnere