Kollentrappa

Snart åpner påmeldingen

Mandag 6.september blir det trappefest i Holmenkollen.

Kollentrappa ble arrangert første gang 8. juni 2015 hvor totalt 219 stilte til start. Siden 2017 har Skiforeningen og Trappefolket arrangert Kollentrappa sammen. Dette er med på å styrke kvaliteten i arrangementet, og det gode samarbeidet vil løfte Kollentrappa til nye høyder! I år ser vi fram til å endelig kunne arrangere Kollentrappa igjen, etter en liten pause i 2020. Bli med på årets kuleste trappeløp.

Det er fortsatt usikre tider, og vi har derfor besluttet å utsette Kollentrappa 2021 ytterligere, fra 3.juni til mandag 6.september 2021.

Snart åpner vi påmeldingen. Følg med i våre kanaler for å sikre deg en startplass.

Alle som var påmeldt Kollentrappa 2020 har automatisk blitt overført til 6.september, og er allerede påmeldt.

For spørsmål ta kontakt på: kollentrappa@skiforeningen.no