Kick i Kollen

Samarbeidspartnere

Gode og viktige samarbeidspartnere bidrar til at Kick i Kollen blir en opplevelsesrik dag fullstappet med spennende aktiviteter for barna.

OBOS er svært opptatt av å bidra til å skape gode oppvekstsvilkår og bomiljøer. Aktiviteter og frisk luft gir barn morsomme stunder, fysiske utfordringer og mestringsglede.

Imsdal I flere tusen år har vannet strømmet ut fra den underjordiske kilden i naturskjønne Imsdalen som ligger ved foten av fjellkjeden Rondane. Det krystallklare kildevannet har naturen selv foredlet ved grundig filtrering gjennom enorme sandmasser. I dag tappes kildevannet direkte fra kilden over på flasker. Like friskt, rent og velsmakende som naturen skapte det.

GSPORT|GMAX er kjedene som stor bredde og stor dybde i sitt utvalg av sport-, sykkel- og friluftsutstyr. G-Sport og G-Max er ekstra oppmerksomme på å gi gode råd og veiledning til barnefamilier.

Gilde gir de aktive barn påfyll under en lang dag med mange spennende utfordringer. Produkter fra den norske bonden er rik på god og viktig ernæring før og etter Kick i Kollen. 

Aftenposten og Skiforeningen har tradisjoner for samarbeid fra langt tilbake, til glede for bl. andre hovedstadens innbyggere. Aftenposten bidrar gjennom godt annonsesamarbeid til økt kjennskap om tilbudene fra Kick i Kollen.

Ragn Sells – miljøpartner, Diplom-Is – kalde forfriskninger, Bixit – som mellommåtid under en lang dag, Bilia – biler/transport, Ali kaffe – Oppkvikkeren som kurerer gruff, Sun Maid – rosiner

kickikollen_alle_756x378_2019.jpg

Samarbeidspartnere