Holmenkollmarsjen

Påmeldingen er åpen!

Bli med på Holmenkollmarsjen 29. februar 2020!

Klikk her for påmelding

Meld på din bedrift

Gjør som flere andre og meld på din bedrift på Holmenkollmarsjen! Gjør det til et felles treningsmål. Kjenn på spenningen før rennet og mestringsfølelsen når dere kommer i mål. Sammen!

Her er to påmeldingsmuligheter for din bedrift:

1 – Bedriftspåmelding: Bedriftens påmeldingsansvarlig oppretter egen bruker og får denne godkjent av oss. Med denne kan han/hun se hvem og hvor mange som er påmeldt. De ansatte i bedriften benytter en unik kode til påmelding (leder/ansvarlig får denne av oss) og mottar påmeldingsbekreftelse i etterkant. Her er direktelink til bedriftspåmelding.

2 – Verdikoder: Bedriftens påmeldingsansvarlig sender bestilling til oss på hvor mange koder/plasser som er ønskelig, og hvorvidt koden skal dekke 100% av påmeldingsavgiften, 50 %, «lisens eller ikke» eller lignende. Vi sender x antall unike koder til bedriften etter avtale. De som melder seg på legger inn koden i «rabattfeltet» nederst på siden hvor personalia legges inn. Bestilling sendes til lars-amund@skiforeningen.no.

Har du andre spørsmål om bedriftspåmelding, ta kontakt på holmenkollmarsjen@skiforeningen.no.

Velkommen!