Holmenkollmarsjen

Seeding

Seeding brukes for at du skal komme i rett startpulje, sammen med de som er på samme prestasjonsnivå som deg. Dette skaper bedre flyt og en bedre opplevelse for alle deltagere, uansett nivå.

Holmenkollmarsjen har dynamisk seeding. Det vil si at tidskravene kan endres dersom det er flere enn antatt som har bedre tider. Det er satt en maksimal størrelse på hver pulje.

Endelig puljetildeling skjer tirsdag 5. februar 2019. Logg inn med brukernavn og passord for å se din pulje og hvilket renn som er satt som seedingsgrunnlag. Det er rennet som gir deg den beste seedingen som er synlig. Alle som ønsker seeding etter onsdag 6. februar kl 12:00, må gjøre dette på rennkontor.

Menn over 65 år og kvinner over 60 år blir automatisk plassert i pulje M65+/K60+. Denne puljen starter først på både 25 km og 52 km. 

Holmenkollmarsjen 52 km er seedingsrenn til Birkebeinerrennet og Vasaloppet 2019. Husk å legge inn Birk ID og/eller Vasa ID ved påmelding.

Seedingsmuligheter

Det finnes tre mulige måter å seede seg til Holmenkollmarsjen:

1. Automatisk seeding. Om du har ett eller flere resultat fra våre seedingsrenn, har du mulighet til å bli seedet etter det resultat som gir deg det beste utgangspunktet.

2. Administrativ seeding. Dersom du ikke har gått noen av våre seedingsrenn, men har andre resultater du ønsker vurdert, må du velge administrativ seeding.

3. Selvseeding - velges etter tidsestimat i påmeldingen.  

- For seeding til Vasaloppet og Birkebeinerrennet 2019 må du legge inn din Vasa ID og Birk ID i påmeldingen til Holmenkollmarsjen.

Mener du at din seeding er feil?

Dersom du mener at din seeding er feil, skal du sjekke følgende:

1. Er du påmeldt med riktig navn og fødselsdato?

2. Har du oppgitt korrekt BirkID i påmeldingen?

3. Har du skrevet navn/fødselsdato likt i påmeldingen til seedingsrenn óg Holmenkollmarsjen?

Følgende renn er seedingsrenn for Holmenkollmarsjen:

Holmenkollmarsjen 2016, 2017 og 2018
Birkebeinerrennet 2018
Vasaloppet 2018
Marcialonga 2018 og 2019
Budorrennet 2019
Vestergyllen 2018
Re-løpet 2019
Stenfjellrunden 2019
Thorleif Haugs Minneløp 2019

Samarbeidspartnere