Holmenkollmarsjen

Praktisk løperinfo

Her finner du info om bagasje, resultatservice, garderobefasiliteter m.m

Skiforeningen ønsker gamle og nye deltakere velkommen til den 47. utgaven av Holmenkollmarsjen!

Start på Brovoll
Start for 43 km og 26,5 km er begge på Brovoll. Først start går 09:30. Det er ikke innendørs oppholdsrom på Brovoll, så husk å kle deg godt. Det blir bagasjeoppbevaring ved start/mål, og eget område til skitesting og smørehjelp fra Swix.

Bagasje
Det er viktig at bagasjen merkes med merkelapp som du finner sammen med startnummeret ditt. Bagasjen leveres til bagasjeoppbevaring like ved start og mål, slik at du enkelt kan finne den etter målgang.Har du ekstra bagasje er det viktig at du merker også denne godt.

Merking
Vi oppfordrer deltakere til å merke ski og staver med klistremerket som finnes sammen med startnummeret.

Garderobe
I målområdet er det ingen garderobefasiliteter. På Grua skole er det mulig å skifte i gymsal eller tilsvarende rom.

Premiering/resultatservice
Det er 1/10 premiering i alle klasser.

Premiering og utdeling av deltakerpin og statuetter skjer på Grua skole. Premiering av de tre beste kvinner og menn totalt for begge distanser skjer på Brovoll skistadion.

Film fra rennet
OBOS heier på deg og bidrar i år med at alle deltakerne skal få et flott videominne fra løpet. Rennet filmes fra forskjellige plasser og hver deltaker vil i ettertid få tilsendt en epost med sin film. Din film blir kun delt med deg.

Bli medlem!
Vil du sikre gode treningsforhold i Marka og støtte løypearbeidet? - Bli medlem i Skiforeningen!