Holmenkollmarsjen

Holmenkollmarsjen støttes av gode bidragsytere fra næringslivet.

Alle våre samarbeidspartnere bidrar mye, hver på sin måte, for at arrangementet skal bli en fin opplevelse for alle som deltar.

OBOS  Rennpartner Holmenkollmarsjen. OBOS og Skiforeningen har begge tro på at nærmiljøer der naboer omgås med positive aktiviteter og trening bygger bedre «naboskap» og oppvekstsvilkår. Derfor oppfordre OBOS alle sine medlemmer om å ta steget utover «dørstokkmila» og komme i gang med aktivitet og trening.

Alpina – skisko, GildeMadshus – ski, Maxim – sportsdrikke, Rottefella – bindingssytemer, Rode – offisiell leverandør av skismurning og smøre-service, KV+ - offisiell leverandør av stavservice, United Bakeries – goodiebag etter rennet, Kvikk Lunsj - tursjokoladen, Veidekke – samfunnsengasjement for helse/aktivitet og blant bedriftene som stiller med flest ansatte på startstrek!

logoibanner1000x185.jpg